Prodej bytu 4+kk, Praha - Břevnov, Sestupná, 141 m2

Sestupná, Praha 6 - Břevnov


25 850 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 123 193 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Představujeme Vám jedinečný byt 4+kk k prodeji o celkové ploše 141 m2 ve vyhledávané lokalitě Prahy 6 – Břevnov, nacházející se v nově dokončeném bytovém domě Rezidence Sestupná 18. Budova nabízí nadstandardní bydlení v pouhých 9 bytech, což zaručuje dostatek soukromí a splňuje požadavky i těch nejnáročnějších klientů.


Byt v posledním klasickém podlaží má praktickou vstupní halu, odkud se jednoduše přesunete do vzdušného obývacího pokoje spojeného s kuchyní a jídelnou. Celková plocha této hlavní obývací části čítá přes 45 m2, což je ideální pro společné rodinné chvíle. Součástí obývacího pokoje také schodiště do patra, kde je situována terasa. Dále se v bytě nachází 3 ložnice (12, 12,7 a 17,2 m2), které mají vysoký strop s přiznaným krovem a s výhledem na panoramatickou přírodní skálu. Výška v místnostech může nabídnout také využití vestavěním galerie. Byt má zázemí dvou koupelen – jedna s moderním sprchovým koutem a druhá vybavena vanou. V horní části bytu u terasy se nachází prostor o velikosti 21,3 m2 s přímým vstupem na terasu (7,5 m2), která vybízí k odpočinku na čerstvém vzduchu.


K bytu náleží sklepní kóje a garážové parkovací stání v suterénu domu. Za zmínku stojí komfort podlahového topení pod dřevěnou podlahou, velkoformátové obklady a moderní sanita. Nízkopodlažní budova disponuje mimo jiné také výtahem a vnitroblokem s parkovou úpravou. 


Rezidence Sestupná 18 se nachází v poklidné lokalitě Břevnova s dobrou dostupností do centra a ostatních částí Prahy. Jen pár minut chůze od domu se nachází Obora Hvězda či přírodní rezervace Malá a Velká Šarka - místa ideální pro procházky a sportovní aktivity. V pěší vzdálenosti lze naleznout plnou občanskou vybavenost včetně obchodů, škol, kulturních i sportovních zařízení či stanici metra A – Petřiny a tramvajovou zastávku. Nechte se okouzlit bydlením, které splňuje nejvyšší standardy a zároveň klade důraz na praktičnost a pohodlí.

Cena
25 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 3. 2024
Adresa
Sestupná, Praha 6 - Břevnov
ID
528058
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
141 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 6.

Podobné nabídky