Pronájem kanceláře, Praha - Prosek, Prosecká, 56 m2

Prosecká, Praha 9 - Prosek


19 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Pronajímatel je plátce DPH, tudíž k celkové částce bude připočítáno DPH v zákonné výši.)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu tři průchozí kanceláře o výměře 56 m2, které tvoří jeden celek, ve 2. patře moderní budovy na Proseku v docházkové vzdálenosti od metra. Vstup do dvou z nich je z chodby, třetí je přístupná z prostřední místnosti. Kanceláře jsou částečně vybaveny, zejména zasedací místnost. Na oknech žaluzie, vstup 24/7 na čip, výtah. K dispozici dále na patře společná kuchyňka a sociální zařízení. Při vstupu do budovy prostor pro umístění informační tabulky a při výstupu z výtahu do patra také možnost umístění adekvátní směrovky.
Příjemné prostředí, výborně zabezpečený objekt.
Poplatky v paušální výši 3.000,- Kč měsíčně.
Výborně dopravně dostupné, v docházkové vzdálenosti stanice metra C Prosek, případně stanice autobusů MHD přímo před budovou ve směru metro C (Prosek, Střížkov, Letňany) nebo B (Vysočanská). Též v docházkové vzdálenosti záchytné parkoviště Letňany, případně jedna stanice MHD.

Nový energetický štítek se zpracovává, proto zatím označeno G.

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Pronajímatel je plátce DPH, tudíž k celkové částce bude připočítáno DPH v zákonné výši.
Aktualizováno
24. 3. 2024
Adresa
Prosecká, Praha 9 - Prosek
ID
0061-NP02588
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

PhDr. Olga Janoušková

PhDr. Olga Janoušková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Praze 9.

Podobné nabídky