Pronájem kanceláře, Brno - Řečkovice, Novoměstská, 137 m2

Novoměstská, Řečkovice


21 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ energie)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Pronájem nově vymalovaných kancelářských prostor s jedním parkovacím stáním na ulici Novoměstská v Brně - Řečkovicích. Jedná se o 137 m2 prostor, které se skládají ze 3 kanceláří a 1 skladu. Rozmístění viz. půdorys. Prostory se nacházejí ve sníženém přízemí komerčního objektu s velkými okny a možností vyjít ven. Orientovány jsou do zadní strany objektu, ne do ulice. K dispozici malá vlastní kuchyňka, číslo 0.30 na půdorysu, sociální zařízení sdílené ještě s jedním nájemníkem na začátku chodby.

Napojení na dopravní infrastrukturu do 2 min. autem, konkrétně na čtyřproudovku Hradecká, směřující buď na Svitavy, nebo na jih města a dálnici. Autobusová zastávka MHD Letovická přímo před objektem.

Volné ihned, Jistina ve výši jednoho měsíčního nájmu. Více informací u makléře.

Cena
21 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ energie
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Novoměstská, Řečkovice
ID
IR3520
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
137 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
276345 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Ivo Rábl

Mgr. Ivo Rábl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Brně.

Podobné nabídky