Pronájem bytu 2+kk, Praha - Vršovice, Holandská, 65 m2

Holandská, Praha 10, Vršovice


25 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(provizi hradí nájemce)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Dlouhodobý pronájem mezonetového bytu o dispozici 2+kk s šatnou. Byt má rozlohu 65 m2 a nachází se v cihlovém domě, v ulici Holandská 354/38 - Vršovice, v pátém patře bez výtahu.

Pronajímá se s kuchyňskou linkou a vestavěnými spotřebiči, vestavěnými skříněmi, skřínkami v koupelně, gaučem a pračkou. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnou myčkou, mikrovlnnou troubou, lednicí s mrazákem, troubou, varnou deskou a digestoří. Okna disponují vnitřními žaluziemi a v podkroví roletami.

Parkování je možné přímo u domu.

Pár kroků od domu najdete tramvajovou zastávku, potraviny, lékárnu, bankomat, kavárny a restaurace, poštu a vše potřebné. Nebude Vám zde chybět ani příroda, a to díky nedalekým parkům, jako například Gröbovka či Heroldovy sady, kde je venkovní posilovna a stůl na stolní tenis.

Cena je uvedena bez záloh na energie (1.300 Kč) a elektrická energie se přehlašuje na nájemce. Vratná kauce činí 30.000 Kč a provize je ve výši jednoho nájmu + DPH.

Majitelé si vyhrazují právo vybrat nájemce dle vlastních kritérií.

Volné od 1.7.2024

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
provizi hradí nájemce
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Holandská, Praha 10, Vršovice
ID
57164
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Patro
5.
Vybaveno
Částečně
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 10.

Podobné nabídky