Prodej ubytování, Kořenov, 491 m2

Kořenov, Příchovice


28 831 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 137 400 Kč /měs.

(provizi hradí kupující)


Regionální dodavatelé v Kořenově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Představujeme vám jedinečnou investiční příležitost. Jde o bytový dům s osmi bytovými jednotkami v malebné obci Příchovice, která leží na rozhraní Krkonoš a Jizerských hor. Tento objekt představuje nejen atraktivní investici, ale také skvělou příležitost pro ty, kdo hledají spojení podnikání s láskou k přírodě a sportu. Příchovice jsou známé svou krásnou přírodou a širokými možnostmi pro rekreaci a sport. V zimních měsících se oblast proměňuje v ráj pro běžkaře a sjezdové lyžaře, s upravovanými běžeckými tratěmi a sjezdovkami v bezprostřední blízkosti. V létě pak oblast láká na nekonečné turistické a cyklistické trasy, které vedou přímo kolem našeho domu.
Z oken bytových jednotek se naskýtá pohled na majestátní panorama Lužických a Jizerských hor. Představte si, že každý den můžete sledovat západ slunce nad tímto nádherným horizontem – to je přesně to, co nabízí naše byty.

Potenciál, který čeká na vaše nápady: Dům je ve fázi, kdy třetí nadzemní podlaží prošlo kompletní rekonstrukcí a je připraveno k vybavení. Druhé nadzemní podlaží je v původním stavu a čeká na vaši kreativní přestavbu. Máte tak jedinečnou šanci dotvořit interiéry podle svého vkusu a potřeb.
Flexibilita využití: Ať už hledáte místo pro vlastní bydlení, chcete nabídnout luxusní pronájem nebo provozovat penzion, tento dům vám otevírá dveře k různým možnostem využití.

*Kompletní balíček Nabídka zahrnuje nejen samotný dům, ale i pozemek pod ním a okolní parcelu o celkové výměře 772 m^2.

Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost stát se majitelem nemovitosti v jedné z nejkrásnějších částí naší země. Pokud máte zájem nebo znáte někoho, kdo by mohl mít zájem, neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo pro domluvení prohlídky.

Cena
28 831 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí kupující
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Kořenov, Příchovice
ID
47339
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
491 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
225 m2
Plocha zahrady
772 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Betonová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Kořenově.

Podobné nabídky