Pronájem kanceláře, Plzeň, Prokopova, 8 m2

Prokopova, Plzeň


3 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky dle domluvy)


Regionální dodavatelé v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

K okamžitému podnájmu jsou pro Vás připravena místa v plně servisované kanceláři. Pracovní místa najdete v open space prostoru, kde jsou v současné době volné čtyři pracovní stoly. 

Kancelářské prostory spadají pod TV Zak, jedná se tedy o prostor, kde mohou pracovat korporace hledající místo na projekty nebo dočasné prostory pro své týmy, nezávislí profesionálové či začínající podnikatelé i malé a střední firmy. Zmiňovaná pracovní místa jsou vhodná pro všechny, kteří mají zájem o kreativní prostor v prostředí, kde mohou rozvíjet své podnikání a potkávat se s potenciálními partnery a zákazníky. 

Exkluzivně se Vám tedy nabízíme kompletně zařízené prostory, ve kterých v rámci jednoho poplatku máte uhrazeny všechny služby, které pro svou činnost můžete potřebovat a získáte tak profesionální zázemí. Na rozdíl od běžného pronájmu tak ušetříte za řadu vedlejších nákladů – add on, energie, internet, nábytek, občerstvení, IT podporu, recepci, pojištění, tiskárnu… a mnoho dalších (dle dohody se současným nájemcem se lze na těchto věcech domluvit za menší poplatek). Budova se nachází na rušnější ulici, kterou denně projede přes několik stovek lidí.
Samozřejmostí podnájmu je také parkovací místo přímo ve dvoře, takže nebudete muset řešit parkování v přilehlých ulicích. 
V případě zájmu o soukromé prostory je možné si pronajmout také zasedací místnost, kterou lze předělat na kancelář.

Pro bližší informace a aktuální počet volných míst kontaktujte makléřku.

Cena
3 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ poplatky dle domluvy
Aktualizováno
17. 3. 2024
Adresa
Prokopova, Plzeň
ID
236701
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
8 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kristýna Hádlíková

Kristýna Hádlíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Plzni.

Podobné nabídky