Prodej bytu 4+kk, Holubice, 118 m2

Holubice


9 698 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 46 218 Kč /měs.

(Cena je včetně provize)


Regionální dodavatelé v Holubicích

Popis

Hledáte opravdu vkusný byt (rodinný dům) v blízkosti Brna?

V tom případě vám představujeme tento nádherný rodinný dům o dispozicích 4+kk a celkové užitné ploše 118 m², který v roce 2020 prošel kompletní rekonstrukcí, a který může být vašim novým domovem.

Nemovitost se nachází v Holubicích, které leží nedaleko Brna, ze Slatiny nebo Líšně jste za 10 minut v obci. Obec disponuje základní občanskou vybaveností jako je základní a mateřská škola, dětské hřiště, potraviny, restaurace, pošta, květinářství, dětský lékař, praktický lékař. Ke sportovnímu vyžití můžete využívat sportovní halu a volejbalové hřiště.

Srdcem celého domu je prostorný obývací pokoj s krbem a vlastním pracovním koutem, na který navazuje moderní a nadstandardně vybavená kuchyň s jídelnou, to vše na vzdušném prostoru o velikosti 47,3 m². Moderní kuchyňská linka na míru je samozřejmě laděná do příjemných tónů celého domu s vestavěnými spotřebiči.

Dále v domě naleznete ložnici o velikosti 12,8 m², dětský pokoj o velikosti 21,3 m², prostornou koupelnu, oddělenou toaletu a oddělenou pracovnu o velikosti 19,6 m².

Jistě oceníte také nádhernou venkovní pergolu s posezením o velikosti 23 m², která je přímo ideálním místem pro výjimečná setkání s rodinnou i přáteli. Grilování si určitě užijete na druhé terase o velikosti 18 m². Kde jinde trávit čas, než na vlastní zahradě? Ať už ji využijete pro odpočinek a posezení s vašimi přáteli, nebo přizpůsobíte oblíbeným aktivitám svých dětí, bude to jen váš prostor.

Představujete si přesně takhle váš nový domov?
V tom případě nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vás přivítáme na osobní prohlídce. Případně poskytneme bližší informace telefonicky. Zajistíme Vám výhodné financování nebo rádi pomůžeme s prodejem Vaší stávající nemovitosti. Průkaz energetické náročnosti zatím nebyl dodán, proto uvádíme třídu G. Doporučujeme prohlídku.

Cena
9 698 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Holubice
ID
10159
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
118 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Tesař

Michal Tesař

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Holubicích (okr. Vyškov).

Podobné nabídky