Prodej bytu 4+kk, Praha - Kyje, Manželů Dostálových, 85 m2

Manželů Dostálových, Praha 9 - Kyje


8 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 42 653 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji byt 4+kk+L v osobním vlastnictví o velikosti 85m2 + lodžie. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží čtyřpatrového panelového domu v pražské části Praha – Kyje, na okraji zástavby s výhledem na zahrádkářskou kolonii. Dům je zateplen, jsou v něm vyměněna okna a před 7 lety byla vybudována vlastní plynová kotelna.
Byt prošel kompletní rekonstrukcí kolem roku 2007 – nová kuchyně, koupelna, WC, rozvody, podlahy, povrchy, vestavěné skříně. Byla mírně změněna i dispozice bytu – propojena kuchyně s obývacím pokojem, zrušena komora. Nyní se tedy po vstupu do bytu ocitnete v chodbě, ze které vedou dveře do všech čtyř pokojů, koupelny a WC. Na chodbě jsou také vestavěné skříně. Z obývacího pokoje s kuchyňským koutem je pak vstup na lodžii o velikosti 6,7m2.
K bytu patří sklepní kóje o velikosti 3,7m2. Parkování je možno před domem na ulici, kde je dostatek parkovacích míst v jakoukoliv denní dobu.
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě – kanalizace, městský vodovod, elektřina a plyn. Plyn je používán v plynové kotelně jako zdroj tepla a k ohřevu teplé vody. K vaření je používána elektřina.

Cena
8 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 4. 2024
Adresa
Manželů Dostálových, Praha 9 - Kyje
ID
971511
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
85 m2
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Roman Tuma

Ing. Roman Tuma

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 9.

Podobné nabídky