Prodej bytu 2+1, Praha - Nusle, Ctiradova, 59 m2 (ID: 1348368)

Ctiradova, Praha 4 - Nusle


5 550 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 450 Kč /měs.

(Cena vč. kompletního právního a realitního servisu.)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Vážení klienti, ve výhradním zastoupení majitele, si vám dovolujeme nabídnout jedinečnou příležitost získat útulný byt 2+1 ve Ctiradově ulici v pražských Nuslích, kde se snoubí klid a komfort v jedné z nejžádanějších lokalit Prahy. Ideální jako investice k uložení peněz v dnešní nelehké době.

Byt o podlahové ploše 59 m2 se nachází ve 4.NP činžovního domu a disponuje obývacím pokojem (24,6 m2), ložnicí (10 m2), kuchyní (7,8 m2), předsíní s chodbou (9,4 m2), koupelnou a totaletou (1,8 m2).

Hledáme investora, který nechá zatím v bytě bydlet dlouholetého nájemníka. V bytě v současnosti bydlí dlouholetý nájemník, starý pán, který má zažádáno o místo v pečovatelském domě, to ale může trvat dlouhou dobu..

V domě nyní probíhá instalace nové elektroinstalace ve společných prostorách domu. Před pár lety byly udělány nové rozvody plynu, repase dřevěných oken a před delší dobou i nová střešní krytina. Nyní byly dokončeny montáže nových samostatných vodoměrů.

V lokalitě se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, škol, lékařské péče, restaurací, kaváren a parků (Havlíčkovy sady 350 m, park Folimanka 900 m).

Doprava: U domu se nacházejí tramvajové zastávky – Otakarovo náměstí a náměstí Bratří Synků, v docházkové vzdálenosti do 7 minut vlakové nádraží Vršovice.
Obrovské zhodnocení a zatraktivnění tohoto místa bude znamenat zprovoznění stanice metra trasy „D“ přímo na náměstí Bratří Synků, podle plánu DPP v roce 2029.

Tato nemovitost je ideální jako investiční příležitost v širším centru Prahy.

Součástí naší nabídky je kompletní servis, tedy právní služby a zajištění všech potřebných dokumentů, pomoc se zajištěním financování, pojištění nemovitosti i domácnosti, přepisy energií.

Bližší informace Vám rád sdělím na osobní prohlídce tohoto bytu.

Neváhejte mne kontaktovat.

Váš makléř, Petr Hromas Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104226.

Cena
5 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. kompletního právního a realitního servisu.
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Ctiradova, Praha 4 - Nusle
ID
N104226
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
59 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Hromas STYLE

Petr Hromas STYLE

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 4.

Podobné nabídky