Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Roudnice nad Labem, 1361 m2

Roudnice nad Labem


17 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 85 735 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Roudnici nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Atraktivní místo v centru města Roudnice nad Labem vedle stávající zahrady 2.ZŠ.
Pouhých 20 minut jízdy autem do Prahy.
Již vydáno stavební povolení !

Představujeme k prodeji stavební pozemek k výstavbě novostaveb dvou bytových domů (celkem 13 bytových jednotek), na který je již vydáno stavební povolení, včetně venkovních a vnitřních rozvodů (voda, kanalizace, topení, elektro). Jedná se o zděné čtyřpodlažní (1.PP, 1.NP, 2.NP, 3.NP podkroví), celopodsklepené bytové domy ve tvaru obdélníku, jejichž zastavěná plocha činí 156,5 m2 (bytový dům č. 1 – 5 bytů) a 230,9 m2 (bytový dům č. 2 – 8 bytů). Střecha bytových domů bude polovalbová se sklonem 35°a krytina střechy bude keramická skládaná. Stavební objekt je dispozičně a konstrukčně řešen tak, aby co nejpřirozenějším způsobem navázal na stávající okolní objekty a svým architektonickým rázem nenarušoval charakter okolní zástavby. Přístup k bytovým domům bude novým vjezdem z ulice K Zastávce.

Na pozemek jsou fyzicky či projekčně přivedeny veškeré sítě infrastruktury, které jsou potřebné pro danou stavbu. Napojení na vodovodní řad je navrženo přes novou vodovodní přípojku. Splaškové vody budou odvedeny do stávajícího kanalizačního řadu. Dešťová voda ze střech bude svedena do nově navržené zdržovací nádrže s řízeným odtokem a přepadem do kanalizace. Napojení na síť elektro je navrženo přes novou elektro-přípojku včetně povolení. Zdrojem tepla je navržen plynový kondenzační kotel, který bude osazen v technické místnosti v 1.PP. Pozemek je dopravně napojen na stávající příjezdovou komunikaci přiléhající k hranici pozemku investora novým vjezdem. U bytových domů je navrženo 15 parkovacích stání.
Součástí prodeje bude předání kompletní projektové dokumentace včetně již vydaného stavebního povolení.
Pro podrobnější informace kontaktujte realitní makléřku.

Cena
17 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 4. 2024
Adresa
Roudnice nad Labem
ID
9593
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1361 m2
Elektřina
230V, 400V
Komunikace
Asfaltová
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)

BEM. Ivana Gašpar (Žďánská)

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Roudnici nad Labem.

Podobné nabídky