Prodej bytu 3+kk, Čistá, nám. Václavské, 70 m2 (ID: 1346958)

nám. Václavské, Čistá


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena k doptání v RK)


Regionální dodavatelé v Čisté

Úklidové služby

Popis

Byt má dispozici 3+kk a je celý po zdařilé rekonstrukci. Obývací pokoj je spojen s kuchyňským koutem, dále jsou tu 2 ložnice, vstupní chodba, koupelna s masážní sprchou, technická místnost s bojlerem, přípravou na pračku i sušičku a dále WC. V kuchyni je nová kuchyňská linka připravena na instalaci zařizovacích předmětů a je tu také komín na případné připojení krbových kamen. Na podlaze v koupelně, technické místnosti a WC je dlažba, po celé obytné části bytu je pak teplá vinylová podlaha. Stropy jsou zateplené minerální vatou, na zdech perlinka a sanační omítka. Vytápění je řešeno stropními infrapanely s termostaty. Nové jsou tu i rozvody vody a elektřiny. Dostatek slunce a světla zde zajišťují velká okna. K bytové jednotce náleží půdní prostor o velikosti přibližně 8 m2, který je přímo nad bytem. K užívání máme i velký sklep.
Bytový dům je obecní a díky tomu se zde neplatí poplatek do fondu oprav. Nejbližší okresní město Rakovník je vzdáleno 18 km, Plzeň 45 km.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k doptání v RK
Aktualizováno
11. 4. 2024
Adresa
nám. Václavské, Čistá
ID
835358
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
70 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Habartová

Jana Habartová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Čisté (okr. Rakovník).