Pronájem bytu 1+1, Ostrava - Přívoz, Newtonova, 40 m2 (ID: 1346300)

Newtonova, Ostrava, Přívoz


8 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(provizi hradí pronajímatel)


Regionální dodavatelé v Ostravě

Popis

Nabízíme k pronájmu byt 1+1 o velikosti 40 m2 ve 3. patře cihlového domu na ulici Newtonova, nedaleko centra Ostravy. Byt je udržovaný, rekonstruovaný v roce 2015, letos položeny nové plovoucí podlahy. Vytápění je řešeno samostatným plynovým kotlem v kuchyni s ovládáním termostatem v obytné místnosti. Kuchyně je oddělená od druhého pokoje prostornou předsíní a koupelnou s vanou a toaletou. V kuchyni je plynová varná deska, elektrická trouba a pračka.
Byt se nenachází přímo pod střechou, nad bytem je podkroví. Vchod a chodba domu jsou pod dohledem kamerového systému.
Majitel preferuje pracující zájemce o dlouhodobý pronájem, před podpisem nájemní smlouvy dojde k prověření exekucí a příjmu. Byt je vhodný svou dispozicí pro 2 osoby.
Měsíční nájemné činí 8.500,- Kč včetně služeb, plyn a elektřinu si sjednává nájemník na sebe u vybraných distributorů (odhadem cca 1.500 - 2.000,- Kč/měsíc). Vratnou jistotu ve výši 20.000,- Kč lze uhradit po dohodě ve splátkách. Byt je volný ihned.
Pro více informací kontaktujte naši bezplatnou zákaznickou linku, doporučujeme prohlídku.

Cena
8 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
provizi hradí pronajímatel
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Newtonova, Ostrava, Přívoz
ID
58076
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Patro
4. z 4
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Ostravě.

Podobné nabídky