Pronájem bytu 2+kk, Praha - Strašnice, Na Palouku, 47 m2 (ID: 1344536)

Na Palouku, Praha 10 - Strašnice


23 600 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez poplatků, + provize RK)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

K dlouhodobému pronájmu plně vybavený byt 2+kk o velikosti 46,4 m2 s lodžií 5,4 m2, v novém rezidenčním komplexu Green Port Strašnice.

Tento energeticky úsporný projekt byl vybudován v roce 2022 s důrazem na požadavky moderního zdravého bydlení a to včetně použitých ekologických materiálů a systému řízeného větrání s rekuperací.

Komplex se nachází v blízkosti bulváru Vinohradská ulice, přímo u autobusové zastávky Na Palouku, Pod Třebešínem a v docházkové vzdálenosti od stanice metra A - Želivského.

Tato lokalita nabízí skvělou občanskou vybavenost.

Byt je vybaven vestavěnými skříněmi, kuchyňskou linkou, lednicí s mrazákem, myčkou ( šířka 60 cm ), varnou deskou, elektrickou troubou, digestoří a pračkou.

Z obývací části, kde je jídelní stůl se židlemi a rozkládací sedačka, je přímý vstup na lodžii.

V ložnici je rovněž velkoryse řešený úložný prostor, součástí vybavení je dvoulůžková postel Grossmann z masivu s velmi kvalitní matrací.

K dispozici je komunikační systém Somfy ( tzv.“ chytrá domácnost “) , kterým lze ovládat z domova nebo na dálku venkovní žaluzie a topení.

Parkování je zajištěno v podzemních garážích, cena za pronájem jednoho parkovacího stání je 1.500,- Kč.
Součástí pronájmu bytu je sklepní místnost.


Měsíční zálohy na služby 2.547,- Kč + elektřina ( doporučená záloha 1.000,- Kč měsíčně)

Cena
23 600 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez poplatků, + provize RK
Aktualizováno
9. 3. 2024
Adresa
Na Palouku, Praha 10 - Strašnice
ID
01209
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
47 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Iveta Lepley

Iveta Lepley

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 10.

Podobné nabídky