Prodej bytu 3+kk, Mariánské Lázně, Masarykova, 111 m2 (ID: 1344024)

Masarykova, Mariánské Lázně


11 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 56 712 Kč /měs.

(provizi hradí prodávající)


Regionální dodavatelé v Mariánských Lázních

Popis

Nabízíme k prodeji nádherný nově vybudovaný prostorný byt v 5 patře bytového domu "Mánes" situovaného nad centrální lázeňskou kolonádou. Dům jakož i původní byty a nebytové prostory jsou po kompletní citlivé a nákladné rekonstrukci s přispěním světoznámé Ing. Arch. Evy Jiřičné.
Velkoryse řešené bytové jednotky poskytují svým obyvatelům vysokou úroveň komfortu a nádherný výhled na lázeňské centrum.
Tento byt na 111,4 m2 nabízí dva pokoje (13,9 m2 a 21,9 m2), každý s vlastní koupelnou a toaletou. Prostor uvažovaný jako obývací pokoj, jídelna a kuchyně se rozkládá na prostoru 77,5 m2. Ze všech pokojů je nádherný výhled na celé lázeňské centrum a na centrální kolonádu vedoucí přímo pod okny domu.
Celý byt je velmi světlý díky pevným velkoplošným stropním průhledům, což umocňuje dojem z velkého prostoru.
Byt je přístupný po schodišti či výtahem.
K bytu je dále možno přikoupit parkovací místo v -1 patře domu (kapacita parkovacích míst je však omezena).
Přestože se jedná o lázeňské centrum, je ulice velice tichá a s minimálním provozem městské dopravy a vozy místních rezidentů. Ulice Masarykova patří k nejlepším adresám ve městě, což ocení každý náročný majitel či nájemník. Romantickou duši pak při pohledu z okna navečer potěší nádherné západy slunce nad obzorem.
Přímo pod okny je zastávka trolejbusu, v dochozí vzdálenosti je několik menších obchodů a restaurací a samozřejmě lázeňská kolonáda. Jen 5 minut autem je několik nákupních center, 7 minut pak autobusové a vlakové nádraží. Stačí jen pár kroků a můžete si vychutnat zdarma některý z léčivých pramenů, pro které jsou „Mariánky“ pověstné.
Okolí také nabízí rozsáhlé kopcovité lesní porosty protkané stezkami vhodnými pro pěší turistiku či cyklisty, milovníky joggingu, v zimě pak uspokojí běžkaře. Přímo „za domem“ se pak nachází tzv. geologický park.
Mariánské Lázně, společně s městy Karlovy Vary a Františkovy Lázně byly v nedávné době prohlášeny za světové dědictví UNESCO.

Cena
11 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
14. 4. 2024
Adresa
Masarykova, Mariánské Lázně
ID
57769
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
111 m2
Patro
5. z 5
Vlastnictví
Státní/obecní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
120V
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Mariánských Lázních.

Podobné nabídky