Prodej bytu 1+kk, Praha - Michle, U Plynárny, 38 m2 (ID: 1343078)

U Plynárny, Praha 10 - Michle


3 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 18 586 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme polo suterénní ateliér 1kk 38,4 m2 na strategické křižovatce ulic U plynárny a Bohdalecká. Dopravní obslužnost je skvělá - přímo u domu se nachází dvě zastávky MHD. Tramvají jste za 14 minut na Václavském náměstí, autobusem za 8 minut na metru A nebo C (Želivského a Pankrác). Pokud se rádi dopravujete autem, určitě Vás potěší, že na jižní spojku se dostanete během dvou minutek jízdy. Občanská vybavenost je zde nadstandardní - cesta z postele do přilehlého Kauflandu vám zabere 27 vteřin. Mimoto se ve stejné budově nachází lékárna či trafika, naproti přes křižovatku pak Baumax. Co se týče samotné jednotky, je po rekonstrukci a plně zařízena k bydlení. Je zde nová kuchyňská linka s myčkou, horkovzdušnou troubou, digestoří a lednicí, patro na spaní a pod ním útulný obývací kout. V koupelně je pak sprchový kout a přípojka na pračku. Byt se sice z velké části nachází pod úrovní terénu, ovšem i to má své výhody - je zvukotěsný. Můžete zplna hrdla zpívat nebo se s partnerkou či partnerem hádat dlouho do noci a přesto nebudete sousedy rušit. Jsou zde i dvě vyklápěcí okna vedoucí do vnitrobloku. Výhled na Pražský hrad z nich sice není, zato Vám určitě pomohou s větráním a dodají trochu toho denního světla. K ateliéru náleží i sklepní kóje. Objekt je vhodný zejména pro studenty či jako investiční projekt.
K bytu náleží sklepní kóje, která je již zahrnuta v ceně. Průkaz PENB není k dispozici, proto uvádíme třídu G. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104263.

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 3. 2024
Adresa
U Plynárny, Praha 10 - Michle
ID
N104263
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
38 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Landrgottová

Michaela Landrgottová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 10.

Podobné nabídky