Pronájem bytu 1+1, Brno - Zábrdovice, Šámalova, 29 m2

Šámalova, Brno, Zábrdovice


Rezervováno
11 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na služby 3.500,-Kč, + vratná kauce, + provize RK)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Představujeme Vám výjimečnou příležitost bydlet v útulném a prakticky řešeném bytě 1+1 o celkové užitné ploše 29 m2 s vlastní terasou 15 m2, která je jako stvořená pro relaxaci ve vašem soukromí. Tento jedinečný byt se nachází v klidné části Brna na Šámalově ulici, v přízemí cihlového domu po celkové revitalizaci.

Byt prošel částečnou modernizací a je částečně zařízen předměty denní potřeby - šatní skříň, pračka, malá lednice a mikrovlnka jsou samozřejmostí. Příjemnou atmosféru obývacího prostoru podtrhuje plovoucí podlaha, kuchyně pak disponuje praktickou dlažbou.
K bytu patří koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Kvalitní vytápění zajišťuje vlastní plynový kotel, což zaručuje nízké provozní náklady a pohodlné bydlení.
V bytě je také klimatizační jednotka, kterou lze v případě potřeby i topit.
Dům je obklopen společnou zahradou, jež je k dispozici všem obyvatelům a nabízí tak oázu klidu uprostřed městského ruchu.

Nabízíme Vám možnost osobní i online prohlídky, díky čemuž si můžete byt prohlédnout pohodlně a bezpečně. Součástí našeho servisu je i nabídka jednorázového či pravidelného úklidu naší úklidovou firmou, což ocení každý, kdo si potrpí na čistotu a pohodlí bez starostí.

Kontaktujte nás ještě dnes a udělejte první krok k vašemu novému domovu!
S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě "G", což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.
Součástí našeho servisu je i nabídka jednorázového či pravidelného úklidu naší úklidovou firmou Bravis Cleaning.

Stav
Rezervováno
Cena
11 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na služby 3.500,-Kč, + vratná kauce, + provize RK
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Šámalova, Brno, Zábrdovice
ID
03460
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
44 m2
Patro
1.
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
29 m2
Plocha zahrady
50 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Topení
Lokální plynové
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ivana Zapletalová

Ivana Zapletalová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Brně.

Podobné nabídky