Pronájem restaurace, Plzeň - Jižní Předměstí, náměstí T. G. Masaryka, 164 m2

náměstí T. G. Masaryka, Plzeň, Jižní Předměstí


40 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte skvělou příležitost, jak rozjet vlastní podnikání v gastronomii a zároveň mít pohodlné bydlení přímo na dosah? Nabízíme k pronájmu útulnou a zavedenou restauraci s bytem v centru Plzně. Tento jedinečný prostor nabízí vše, co potřebujete k okamžitému startu – od kompletně vybavené kuchyně po příjemnou zahrádku pro vaše hosty.
Restaurace o velikosti 164 m², která v současné době slouží jako prosperující pizzerie, je vybavena vším potřebným pro hladký chod podnikání. K tomu přidáváme plynový kotel zajišťující vytápění i ohřev vody, veřejný vodovod a kanalizaci. K pronájmu patří i byt 2+1 o velikosti 72 m², který je částečně zařízen a nabízí komfortní bydlení s plynovým vytápěním a ohřevem vody.
Představujeme vám nejen prostor pro vaše podnikatelské plány, ale i místo pro váš domov. Cena pronájmu je stanovena na 40.000,- Kč, což je vzhledem k nabízeným možnostem velmi přívětivá nabídka. Stav objektu je hned k využití.

Cena
40 000 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
náměstí T. G. Masaryka, Plzeň, Jižní Předměstí
ID
864498
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
164 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
213 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Sára Jandošová

Sára Jandošová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu restaurací v Plzni.

Podobné nabídky