Pronájem bytu 1+1, Brno, Těsnohlídkova, 30 m2

Těsnohlídkova, Brno


11 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 3 000, - Kč služby)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Hledáte útulný a prakticky řešený byt v atraktivní čtvrti Brna? Nabízíme k pronájmu byt s dispozicí 1+1 o podlahové ploše 30 m2, situovaný v příjemném rezidenčním prostředí, v přízemí domu v lokalitě Brno Černá Pole.

Dispozice: Vstup do bytu je ze společné chodby do kuchyně o velikosti 6,93 m2, z kuchyně je vstup do koupelny se sprchovým koutem a toaletou dohromady o velikosti 3,3 m2 a dále se z kuchyně vchází do pokoje o velikosti 19,2 m2.

V bytě zůstává kuchyňská linka, lednice, pračka, stůl, dvě židle a postel bez matrace.

Oblast je známá svou kvalitní občanskou vybaveností, včetně škol a školek, obchodů a služeb. Pro milovníky přírody a aktivního odpočinku jsou zde skvělé tipy na výlety nedaleké lesoparky či historické památky. Nechte se okouzlit atmosférou této oblíbené brněnské čtvrti.

Byt je vhodný pro dva studující, nebo pro pracující pár.

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 3 000, - Kč služby
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Těsnohlídkova, Brno
ID
235/4457
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
30 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
30 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zlatka Bedřichová

Zlatka Bedřichová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Brně.

Podobné nabídky