Prodej bytu 1+kk, Rakousko, Aurolzmünster, 41 m2

Rakousko, Aurolzmünster


4 752 000 Kč /za nemovitost

(neplatíte provizi)


Regionální dodavatelé

Popis

Zprostředkuji Vám koupi elegantního butikového apartmánu, dispozice 1+kk, 41 m2, na zámku Innviertler Versailles v obci Aurolzmünster, v srdci Horního Rakouska. Barokní zámek Innviertler Versailles prošel v posledních letech rozsáhlou rekonstrukcí, disponuje výtahem, a je ve vynikajícím stavebním stavu. Poslední rekonstrukce byla provedena v roce 2021. Apartmán (s označením Petunia) se nachází v druhém patře zámku, je prodáván s vybavením, které vidíte na fotografiích. V apartmánu najdete moderní kuchyňskou linku s vestavnými spotřebiči, v koupelně walk in sprchový kout. Samozřejmostí jsou kvalitní okna a podlahy. Přiznané původní trámy, krásný barokní nábytek a půvabné detaily dodávají apartmánu příjemnou atmosféru a eleganci.
Objekt je vytápěn centrálním zařízením na pelety o výkonu 440 kW od firmy Hargassner s regulačním systémem "Loxone". Přístupový systém do apartmánů je plněn automatizovaný.
Z oken je apartmánu je výhled na nádvoří zámku, na hradní příkop a do zeleně. Na nádvoří je dostatek parkovacích míst.
Aurolzmünster má strategickou polohu, nedaleko hranic s Českou Republikou, za 15 minut autem dojedete do Termálních lázní Geinberg, do 25 minut do Golfového klubu Sonnberg, do Golfového klubu Maria Terezia Vám cesta bude trvat pouhých 7 minut autem. Do alpských lyžařských resortů se dostanete autem do hodiny, pokud Vás láká koupání v moři, na Jadranu jste autem za necelé 4,5 hodiny.
Tento apartmán můžete využívat k soukromým účelům jako druhý domov a/nebo jej pronajímat turistům prostřednictvím lokální správcovské společnosti

Virtuální prohlídku celého zámeckého objektu naleznete zde: https://tour.3d-innviertel.at/de/tour/innviertler-versailles.
V rámci tohoto objektu k dispozici více volných apartmánů v cenovém rozpětí EUR 198.000 - EUR 460.000. Pro více informací k této nabídce či nabídce dalších volných apartmánů mě prosím kontaktujte.

Cena
4 752 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
neplatíte provizi
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Rakousko, Aurolzmünster
ID
11266
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
41 m2
Patro
3.
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Martina Kabešová

Mgr. Martina Kabešová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.

Podobné nabídky