Prodej bytu 4+kk, Praha - Radotín, Na Krupičárně, 96 m2

Na Krupičárně, Praha, Radotín


12 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 61 430 Kč /měs.

(včetně právního a realitního servisu, advokátní úschovy a správního poplatku na katastru nemovitostí)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Ve výhradním zastoupení společnosti RE/MAX Future nabízíme k prodeji prostorný byt o dispozici 4+kk o celkové podlahové ploše 96 m2, který se nachází v klidné části Radotína v ulici Na Krupičárně v městské části Prahy 16. Bytová jednotka má následující uspořádání: 1.NP - předsíň, toaletu, obývací pokoj, kuchyň a technickou místnost, 2.NP - chodbu, koupelnu s vanou a toaletou a 3 samostatné pokoje. Dominantou tohoto moderního bytu je světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, ze kterého se dostaneme na zahradu (40 m2). Zahrada s terasou s hliníkovou pergolou se zatahovací střechou, která navazuje přímo na obytný prostor výrazně zvyšuje jeho užitný prostor, kde si můžete užívat sluneční paprsky a klidné posezení po celý den. V kuchyni se nachází praktická kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči (myčka, indukční varná deska, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, digestoř). Bytová jednotka je zhotovena ve vyšším standardu, v rámci kterého je v celém bytě lepená vinylová podlaha, nábytek a doplňky jsou vyrobeny přímo na míru. Okna jsou dřevěná - trojskla s textilními zatemňovacími roletami, vytápění a ohřev vody zajišťuje elektrokotel značky Protherm, k dispozici je klimatizační jednotka.
K bytu náleží výlučné užívání krytého parkovacího stání s přípravou zásuvky na nabíjení elektroauta, ve společných prostorech má každá jednotka vyčleněný prostor pro skladování a ukládání věcí. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, ale v současné době je záloha na elektrickou energii 4 000,- Kč. a ostatní zálohy jsou 3 000,- Kč.
V současnosti je Radotín místem moderního bydlení pro rodiny s dětmi, aktivní sportovce , ale i pro milovníky přírody s kompletní občanskou vybaveností - ZŠ, MŠ, Gymnázium Oty Pavla, Základní umělecká škola, kino, knihovna, sportovní hala, zdravotní středisko, síť obchodů a služeb, bazén, unikátní přírodní koupaliště Biotop Radotín, v okolí najdete mnoho příležitostí pro aktivní odpočinek, jako jsou cyklostezky a přírodní krásy podél řeky Berounky.
Výhodou je i výborná dopravní dostupnost do centra Prahy ze železniční stanice Praha - Radotín.
Pokud Vás tato nabídka zaujala a máte zájem o bližší informace nebo osobní prohlídku, kontaktujte mě prosím telefonicky nebo e-mailem.

Cena
12 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního a realitního servisu, advokátní úschovy a správního poplatku na katastru nemovitostí
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Na Krupičárně, Praha, Radotín
ID
211-NP03721
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
96 m2
Patro
1. z 3
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
420 m2
Podlahová plocha
96 m2
Plocha zahrady
40 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Simona Trubačová

Simona Trubačová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 5.

Podobné nabídky