Prodej bytu 1+kk, Brno, Štefánikova, 46 m2

Štefánikova, Brno


5 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 547 Kč /měs.

(včetně provize a všech poplatků)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti nabízíme prodej velice hezkého cihlového prostorného bytu OV 1+kk + galerie na spaní, byt po celkové rekonstrukci (před rekonstrukcí byl byt koncipován jako 2+1) ve vyhledávané lokalitě Brno - Ponava v sousedství OC Sfinx. Byt se nachází ve druhém patře cihlového domu bez výtahu, orientace oken do zahrady do vnitrobloku, jedná se o velice tiché a klidné bydlení nedaleko centra města Brna. Tramvajová zastávka je přímo před domem. Další předností tohoto bytu jsou velmi nízké náklady na bydlení, byt 2246Kč + energie 1920Kč, celkem 4166Kč za měsíc. Výměra bytu 46m² + galerie na spaní 9m², k bytu náleží prostorný sklep 7m² po sanaci.
Byt má vlastní plynový kotel a ohřev vody. Bytová jednotka se prodává včetně veškerého nábytku vyhotoveného na míru (nové vestavěné skříně v pokoji i v předsíni, nová kuchyně na míru včetně spotřebičů, vybavení koupelny, pračka, sušička).
Tento luxusně rekontruovaný byt se prodává z důvodu stěhování do jiného města.
Rádi podáme další doplňující informace a po předchozí telefonické dohodě umožníme prohlídku nemovitosti. Těšíme se na Vás!

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a všech poplatků
Aktualizováno
6. 4. 2024
Adresa
Štefánikova, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
46 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Eva Zahradníčková

Eva Zahradníčková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Brně.

Podobné nabídky