Prodej bytu 3+kk, Vyškov, Smetanovo nábřeží, 98 m2

Smetanovo nábřeží, Vyškov - Vyškov-Předměstí


5 350 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 25 497 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Vyškově

Popis

Je Vám bližší bydlení v bytě než v rodinném domě? Přesto chcete mít v okolí dostatek zeleně a bydlet v klidu? S dostatkem parkovacích míst a veškerou občanskou i dopravní obslužností na dosah? Nebo máte děti a chcete je pustit na hřiště v oploceném areálu, bez obav o jejich bezpečnost? Nepotřebujete bydlet, ale uložit své finance? Hledáte vhodnou investiční příležitost a přijde Vám jako dobrý nápad vložit své úspory do nemovitosti?
Pak jste tu správně! Máme pro Vás exkluzivní nabídku bytu o velikosti 98m2, dispozičně 3+kk, v lokalitě Smetanova nábřeží ve Vyškově.
Byt je umístěn ve 2. NP zděného domu, který byl v letech 2010 – 2014 přestavěn z bývalých lisoven. V domě není výtah, k bytu však náleží část společné chodby pro osobní využití – a zejména prostorný balkon otočený do vnitrobloku poskytující potřebný klid pro odpočinek, stejně jako místo pro sušení prádla i pěstování květin.

Byt je dispozičně rozdělen na dva samostatné pokoje, WC, koupelnu a kuchyň spojenou s obývacím pokojem. A navíc – tolik potřebnou šatnu.
Kuchyňská linka je vybavena ostrůvkem a elektrickými spotřebiči (varná deska, trouba, myčka), byt v podstatě odpovídá standardům novostavby – stačí nastěhovat pár kousků nábytku a můžete se zabydlovat.
Chodba, WC a koupelna mají na zemi dlažbu, zbytek bytu pak dřevěné plovoucí podlahy.
Kuchyň a obývák, stejně jako balkon, jsou otočeny na severozápad.
Okna obou pokojů vyhřívá jihovýchodní sluníčko.
K bytu náleží i jedno soukromé parkovací stání.
Pokud se chcete bytem projít, prohlédnout všechny detaily či jen nasát atmosféru okolí, neváhejte mne kontaktovat. Při rychlém jednání možno jednat i o ceně.

Cena
5 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 3. 2024
Adresa
Smetanovo nábřeží, Vyškov - Vyškov-Předměstí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
98 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Barbora Urbánková

Bc. Barbora Urbánková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Vyškově.

Podobné nabídky