Prodej bytu 4+kk, Brno, třída Generála Píky, 90 m2

třída Generála Píky, Brno


15 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 74 822 Kč /měs.

(Uvedená cena je vč. DPH 12%)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme prodej jednotky situované ve 6.NP novostavby ekologicky pojatého a bezbariérového projektu Nad Arboretem. Jednotka je vybavena vysokým standardem, jako je podlahové vytápění, velkoformátová hliníková okna a prostorné pokoje, které činí tuto jednotku ideální pro rodinu hledající kombinaci výhod velkoměsta a dostupnosti přírody pro aktivní životní styl.

Krásná, prostorná a ideálně orientovaná terasa nabízí přímý výhled západním a jižním směrem přes Královo Pole a částečně na centrum Brna.

Lokalita na pomezí Králova pole, Černých polí a Lesné nabízí vynikající dostupnost veškeré občanské vybavenosti v docházkové vzdálenosti a zároveň blízkost k přírodě. Cykloturistickým nadšencům poskytuje možnost využití blízké trasy X149, která umožňuje snadný přístup do centra i do severovýchodní lesnaté části brněnského předměstí.

Celý koncept je citlivě navržen pro pohodlí a komfort.

K jednotce je možné dokoupit garážové stání či sklepní kóji, přičemž garážová stání jsou převážně krytá a umístěna v podzemních podlažích objektu.

Cena
15 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena je vč. DPH 12%
Aktualizováno
26. 2. 2024
Adresa
třída Generála Píky, Brno
ID
A6.04
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
143 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
90 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Ondřej Valouch

Ing. Ondřej Valouch

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně.

Podobné nabídky