Prodej bytu 1+kk, Lipno nad Vltavou, 41 m2 (ID: 1330394)

Lipno nad Vltavou, okres český krumlov


3 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 632 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Lipně nad Vltavou

Popis

Představujeme funkčně řešený apartmán 1+kk s oddělenou ložnicí a prostornou terasou s příjemným výhledem.

Apartmán disponuje zádveřím, ze kterého je přístupná obytná část s kuchyní, jídelním koutem a vstupem na terasu. Dále dispozičně navazuje prostorově oddělená ložnice, chodba, koupelna, a samostatné WC. Bytová jednotka je kompletně vybavená, včetně elektrospotřebičů, součástí je i nábytek, skříně, úložné prostory a další. V ceně je zahrnuto parkovací stání.

Byt je v dobrém stavu, vybaven, ihned připraven k obývání nebo pronájmu. Nemovitost je v osobním vlastnictví a je součástí rekreačního komplexu Rezidence Club Canada. V objektu je k dispozici wellness vč. sauny a společenská místnost. Docházková vzdálenost k pláži je pár minut, v okolí najdete vše co potřebujete k rekreaci, promenádu, obchody, restaurace, cyklostezku, sjezdovky, stezku v korunách stromů, marínu, a další.

Poloha Lipna nad Vltavou láká v každém ročním období a cílí na všechny sezóny. Na jaře a na podzim na cyklistiku, turistiku, jízdu na koních, či rybaření. V létě pak vítá zejména milovníky vodních sportů a jachtingu. Zima vládne zamrzlou krajinou, ideální na bruslení, lyžování a běžky.

Pořiďte si nové rodinné sídlo v top lokalitě v přírodě, v podobě investice s možným pravidelným výnosem a dlouhodobým zhodnocením, kdy turistický ruch na Lipně roste. Nabízíme celoroční údržbu a správu pronájmu nové nemovitosti v období Vaší nepřítomnosti.

Kontaktujte specialistu na nemovitosti v lipenské lokalitě a domluvte si prohlídku právě teď.

Cena
3 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Lipno nad Vltavou, okres český krumlov
ID
000147
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
41 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
41 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
163 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Marek Ertl

Ing. Marek Ertl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Lipně nad Vltavou.

Podobné nabídky