Pronájem restaurace, Čáslav, nám. Jana Žižky z Trocnova, 153 m2

nám. Jana Žižky z Trocnova, Čáslav


12 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Čáslavi

Úklidové služby

Popis

Představujeme vám jedinečnou příležitost pro podnikání v Čáslavi. Harley’s Bar, komerční prostor s dlouholetou tradicí a stabilní klientelou, hledá nového nájemce.

Lokalita a prostor

Bar je umístěný přímo na náměstí, nabízí skvělou polohu, ale i neopakovatelnou atmosféru. Jako jediný bar v okolí, který je v provozu již 11 let, si získal srdce mnoha stálých zákazníků. Prostor o velikosti 153 m2 poskytuje dostatek místa pro vaše nápady a podnikatelské plány.

Vybavení a stav

Bar je plně vybavený a v provozu, což umožňuje novému nájemci okamžitě převzít a pokračovat v úspěšném podnikání. K přenechání je kompletní vybavení včetně baru, zásob, nábytku, osvětlení, vzduchotechniky, aparatury a celkového stavu, který vidíte na fotografiích. Stav objektu je hodnocen jako velmi dobrý, což zajišťuje minimální počáteční investice do úprav a možnost okamžitého podnikání.

Finanční podmínky

Měsíční nájemné činí 12 000 Kč + měsíční poplatky na energie ve výši 4 000 Kč. Majitel požaduje odstupné za přenechání kompletního vybavení, což je investice, která se vám mnohonásobně vrátí díky již zavedenému podnikání a věrné klientele. Přesný soupis celkového vybavení bude připraven na osobní prohlídce.

Příležitost

Tato nabídka představuje ideální příležitost pro každého, kdo hledá místo pro svůj podnikatelský sen, chce pokračovat v úspěšné tradici nebo přinést do Čáslavi nový vítr. Buďte součástí příběhu Harley’s Bar a vytvořte si svůj vlastní úspěch.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo prohlídku prostoru.

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
26. 2. 2024
Adresa
nám. Jana Žižky z Trocnova, Čáslav
ID
3603
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
153 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Ševčík

David Ševčík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu restaurací v Čáslavi.

Podobné nabídky