Prodej atypického bytu, Brno, Veselá, 106 m2

Veselá, Brno-město


8 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 42 844 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Jedinečná příležitost vlastnit prostorný a stylový byt v srdci Brna - exkluzivně Vám nabízíme ke koupi byt 4+2 o rozloze 106 m2, který se nachází ve vyhledávané lokalitě centra Brna, na ulici Veselá. Tento byt, který kombinuje prostornost, styl a praktičnost, je vaší bránou k pohodlnému a modernímu životu v srdci města.

Co dělá tento byt výjimečným?
Prostor, světlo a klid - s vysokými stropy, velkými okny do vnitrobloku a rozlohou 106 m2 nabízí tento byt více než dostatek místa pro váš komfortní život. Prostorné a tiché pokoje jsou perfektní místo pro relaxaci i práci.

Dvojí komfort - díky dvěma kuchyním a dvěma koupelnám se jedná o ideální volbu pro rodiny nebo pro ty, kdo chtějí byt sdílet s přáteli či pronajímat část svého domova.
Centrální poloha - umístění v centru Brna zajišťuje, že vše, co potřebujete, je na dosah ruky. Obchody, restaurace, kulturní zařízení a zastávky MHD jsou jen pár kroků od vašich dveří.

Flexibilní možnosti užívání - s možností rozdělení na dvě samostatné bytové jednotky 2+kk po menších stavebních úpravách se tento byt stává nejen skvělým domovem, ale i zajímavou investicí.
Vlastní plynový kotel, bojler a zařízení bytu jsou součástí nabídky. Navíc, s velkým sklepem 15 m2 máte dostatek prostoru pro vaše hobby nebo úložný prostor.

Ať už hledáte prostorný domov pro svoji rodinu, chcete investovat do nemovitostí nebo hledáte flexibilní bydlení s možností pronájmu, tento byt v centru Brna je tou pravou volbou pro vás.

Zavolejte nám ještě dnes a domluvte si prohlídku - pro více informací kontaktujte realitního makléře.
PENB nebyl dodán - z tohoto důvodu uvádíme třídu G.

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Veselá, Brno-město
ID
E2327B034
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
106 m2
Patro
2.
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lubor Boudný

Lubor Boudný

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje atypických bytů v Brně.

Podobné nabídky