Pronájem bytu 3+1, Brno, Vachova, 89 m2 (ID: 1326710)

Vachova, Brno


25 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy za služby, elektřinu, plyn a internet ve výši 5.030,- Kč/měs./2 osoby + 385,- Kč další osoba, + provize RK)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+1 v památkově chráněném domě v centru města Brna, na ulici Vachova.
Byt je po rekonstrukci a je umístěný ve 3. nadzemním podlaží zděného bytového domu s výtahem. Celková podlahová plocha bytu činí 89 m2.

Byt sestává z prostorné předsíně (11,2 m2), ze které lze samostatně vstoupit do obývacího pokoje (23,7 m2), ložnice (21,4 m2), kuchyně (11 m2), komory (3,42 m2), koupelny (2,5 m2 ) a na toaletu (1,07 m2). Druhá ložnice (14,5m2) je přístupná z obývacího pokoje. Pokoje jsou orientovány jižním směrem do ulice Kobližná.

Kuchyň je orientovaná do vnitrobloku a je vybavena rohovou kuchyňskou linkou s plynovou varnou deskou, elektrickou troubou, digestoří, myčkou, lednicí s mrazákem, pračkou, rychlovarnou konvicí, kávovarem a dvěma barovými židlemi. Součástí je spíž.

V obývacím pokoji se nachází rozkládací sedací souprava, konferenční stolek, zásuvková komoda, televize a jídelní stůl se šesti židlemi.
Hlavní ložnice je vybavena dvoulůžkem, šatní skříní, zásuvkovou komodou, křeslem, nočními stolky a sedačkovým sedákem. Ve druhé ložnici se nachází dvě jednolůžka s úložným prostorem, zásuvková komoda, lampa a šatní skříň.

V předsíni je botník s věšáky. V komoře je k dispozici policový regál, stojan na oblečení, vysavač, žehlička a ložní prádlo.

Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem se skříňkou a zrcadlem, otopným žebřík a koupelnovou skříňkou.
V celém bytě jsou instalována osvětlovací tělesa.

Vytápění bytu a ohřev vody je zajištěno vlastním kombinovaným plynovým kotlem. Na podlahách pokojů a předsíni jsou položeny parkety, v kuchyni, koupelně a na toaletě je dlažba.Okna jsou nová plastová a mají stínící rolety.

Internetové připojení a využívání společné antény na domě je součástí služeb.

Dům se nachází v bezprostřední blízkosti centra města, veškerá občanská vybavenost je v dosahu domu.
Vratná kauce je ve výši jednoho měsíčního nájmu.
Byt je ihned připraven k nastěhování a je zde možnost dlouhodobého pronájmu.

Cena
25 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy za služby, elektřinu, plyn a internet ve výši 5.030,- Kč/měs./2 osoby + 385,- Kč další osoba, + provize RK
Aktualizováno
24. 3. 2024
Adresa
Vachova, Brno
ID
01338
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
89 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeňka Benešová

Zdeňka Benešová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Brně.

Podobné nabídky