Prodej ubytování, Prosečné, 1050 m2 (ID: 1323171)

Prosečné


8 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 42 844 Kč /měs.

(INFO O CENĚ U RK)


Regionální dodavatelé v Prosečném

Popis

Představujeme Vám jedinečnou příležitost koupě exkluzivní nemovitosti, která se nachází v malebné podkrkonošské obci Prosečné. Tento objekt, který je již několik let prázdný, nabízí neomezený potenciál pro různé podnikatelské záměry a nachází se na strategickém místě v těsné blízkosti známého golfového areálu.
Nemovitost disponuje užitnou plochou 1050 m² a zastavěnou plochou 350 m². V minulosti sloužila jako restaurace s ubytováním, což ji činí ideální volbou pro investory s podnikatelskými ambicemi. Stav objektu je dobrý, což poskytuje skvělou výchozí pozici pro další úpravy a přizpůsobení vašim specifickým potřebám.

V zadní části domu je postavena moderní bytová jednotka 3+KK o výměře 85 m² se samostatným vchodem. Tento prostor je ideální pro vlastní bydlení nebo jako ubytování pro správce objektu.

Pro ty, kteří mají zájem o rozšíření kapacit, je k dispozici studie na výstavbu apartmánového domu o kapacitě 60 lůžek (30 pokojů). Tento projekt může výrazně zvýšit atraktivitu nemovitosti a rozšířit možnosti pro ubytovací služby.

Dům je plně napojen na vodovodní řád a kanalizaci, což zajišťuje bezproblémový provoz. Elektřina je třífázová, což je výhodné pro provoz restauračních zařízení a dalších elektrických spotřebičů.

K objektu náleží pozemek o rozloze cca 1500 m², který poskytuje dostatek prostoru pro venkovní aktivity, parkování nebo další stavební projekt.

Obec Prosečné se nachází 17 km jihozápadně od Vrchlabí a má zemědělsko-turistický charakter. Okolí nabízí široké spektrum aktivit – od pěších a cyklistických stezek, přes rybolov až po golf. Poloha nemovitosti je také ideální pro milovníky horských středisek, která jsou v dosahu pro letní i zimní sporty.

Srdečně vás zveme na prohlídky, které jsou po dohodě možné i o víkendech.
S financováním rádi pomůžeme, aby vaše investice byla co nejpříjemnější a nejjednodušší.

Tato nemovitost je skutečně jedinečnou příležitostí pro investory a podnikatele hledající perspektivní projekt v srdci podkrkonošského regionu. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
INFO O CENĚ U RK
Aktualizováno
18. 5. 2024
Adresa
Prosečné
ID
0012
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
1050 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Sylva Pokorná

Sylva Pokorná

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Prosečném.

Podobné nabídky