Prodej bytu 3+kk, Výšovice, 62 m2

Výšovice


4 590 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 21 875 Kč /měs.

(součástí ceny je garáž a zahrada)


Regionální dodavatelé v Výšovicích

Popis

Obec Výšovice se nachází 7 km jižně od centra Prostějova a asi 1,5 km od dálnice Vyškov - Olomouc. V obci je obchod, restaurace řeznictví-uzenářství Páleník, fotbalové hřiště, kulturní dům.
Nabízíme k prodeji byt, který bude vybudován v rámci dvoubytového domu v obci Výšovice. Dispozice bytu bude 3+kk o podlahové ploše 62 m2, k bytu bude dále náležet garáž 14,7 m2 a vlastní zahrada 71,5 m2. Byt bude situován v přízemí dvoupodlažního domu. V ceně je kompletní dokončení bytu bez kuchyňské linky a venkovních úprav zahrady. Termín dokončení je plánován na 1. pololetí roku 2025. Vytápění objektu bude zajištěno tepelným čerpadlem vzduch-voda. Okna plastová Rehaou Geneo s izolačním trojsklem. Podlahové krytiny v obytných místnostech PVC od fy. Gerflor, řada Texline, interiérové dveře Sepos v provedení voština plné, bílá barva, obložková zárubeň. Baterie od fy. Grohe, výtokové ventily (pro přívod vody k bateriím, pračce) Schell, WC závěsné splachovací systém Kombifix eco zn. Geberit. Zásuvky a vypínače jsou od společnosti ABB, modelová řada Swing.

Ve II. NP se nachází taktéž byt 3+kk s vlastní zahradou s příjezdem ze zadní strany. Možno zakoupit i celý dům pro dvougenerační bydlení.

Cena
4 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
součástí ceny je garáž a zahrada
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Výšovice
ID
892
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
62 m2
Patro
1. z 2
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
62 m2
Plocha zahrady
71 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. David Foretek

Ing. David Foretek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Výšovicích.

Podobné nabídky