Prodej bytu 1+1, Děčín - Děčín I-Děčín, Sládkova, 59 m2

Sládkova, Děčín I-Děčín


1 570 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 7 482 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Naše společnost Vám v exkluzivním zastoupení nabízí byt 1+1 v osobním vlastnictví v centru města Děčín na ulici Sládková v původním stavu. Byt se nachází v třetím nadzemním podlaží nájemního domu se sedmi bytovými jednotkami. Tento byt je v posledním patře a je veden jako podkrovní byt. Byt je v původním stavu a je určen k rekonstrukci dle vlastních představ. V bytě je možné realizovat i dvě střešní okna n, společenství vlastníků to odsouhlasilo ( pouze na své náklady). Dispozice je: vstupní dveře, chodbička, koupelna s vanou a vlastním bojlerem, dvě prostorné obytné místnosti, přičemž v jedné z nich se nachází kuchyňská linka s plynovým sporákem. Topení je řešeno plynovými kamny (vafky) ale v nemovitosti jsou provedeny nové rozvody plynu v mědi a v bytě byl plánován kondenzační kotel na vytápění a ohřev vody.
Součástí tohoto bytu jsou podílové částí na domu, půda a zahrada u nemovitosti jsou společné. Sklepní koje která k bytu patří je o rozměrů 8x8 m. Byt disponuje vlastními hodinami na elektřinu, plyn a odpočtovým měřákem pro odečty vody. Tento byt je vhodný, jak pro vlastní klidné bydlení, nebo za účelem investice s možností výhodného pronajímání. Tuto nemovitost Vám doporučujeme z důvodu velmi dobré lokality a ceny. Financování Vám rádi zdarma zajistíme.

Cena
1 570 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 2. 2024
Adresa
Sládkova, Děčín I-Děčín
ID
05274
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
59 m2
Patro
3.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Jakoubek

Tomáš Jakoubek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Děčíně.

Podobné nabídky