Prodej vícegeneračního domu, Brno, Malínská, 179 m2

Malínská, Brno


12 560 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 59 857 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme zajímavou příležitost koupě rozsáhlé nemovitosti v klidné části brněnských Tuřan.

Dvoupodlažní dům s užitnou plochou 179 m2 je určen k rekonstrukci. Nyní je zkolaudován jako stavba pro administrativu. V případě rekonstrukce za účelem bydlení by byla nutná rekolaudace. K nemovitosti náleží parkovací místa před domem na vlastním pozemku.

Původně tento objekt soužil jako firemní sídlo. V přízemí jsou dva separátní obchodní prostory, které mohou i po rekonstrukci sloužit k pronájmu. V zadní části tohoto podlaží jsou další tři propojené místnosti o velikostech 11 m2, 19 m2 a 7 m2, hygienické zázemí a technické zázemí.
Ve druhém podlaží je dalších pět samostatných místností s rozměry 13 m2, 12 m2, 16,5 m2, 15,5 m2 a 7 m2.

Objekt je vytápěn plynovým kotlem a v jednotlivých místnostech jsou klimatizační jednotky.

Tuřany jsou rychle se rozvíjející lokalitou na okraji Brna s výbornou dostupností velkého městského okruhu a dálničních tahů okolo města. Zároveň je to však klidné místo s plnou občanskou vybaveností a rychlou dosažitelností centra města.

Rádi vám dům ukážeme na osobní prohlídce i s technickou dokumentací. Těšíme se na vás.

Cena
12 560 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 2. 2024
Adresa
Malínská, Brno
ID
00066
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
179 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
186 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Marek Karvaj

Mgr. Marek Karvaj

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Brně.

Podobné nabídky