Prodej bytu 1+kk, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Kaštanová, 36 m2

Kaštanová, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav


3 599 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 17 152 Kč /měs.

(včetně provize RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Brandýse nad Labem

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji útulný byt 1+kk, v osobním vlastnictví, v centru města a přitom v klidné části. Plocha bytu je 35,6 m2, prosklená lodžie má 6,3 m2 a sklepní koje 1,5 m2. Byt se nachází v 7.NP bytového domu a je orientovaný na východ. Je po kompletní rekonstrukci, která proběhla v roce 2023. Má zděné jádro se sprchovým koutem a WC, dále obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem a předsíň. Veškeré skříně jsou vestavěné na míru. Byt je nabízen ke koupi kompletně vybavený, kuchyňská linka včetně spotřebičů, pračky, vestavěné skříně, skříně v pokoji, postel. Dům prošel revitalizací – nová fasáda včetně zateplení, nová střecha, nová kotelna, plastová okna, nové vchodové dveře do domu.
Vytápění je ústřední, kotelna se nachází v domě. V lokalitě je veškerá občanská vybavenost: MŠ, ZŠ, Gymnázium, Střední zemědělská škola, hřiště, restaurace, poliklinika, praktičtí lékaři, zubaři, nemocnice, veterinární ordinace, obchody (Penny se nachází v dosahu chůze 5 min od bytu). Brandýs nad Labem má výbornou dostupnost Prahy (ČSAD, ČD) nebo autem 15 min jízdy k metru (dálnice D10). Pro bližší informace volejte RK. Prohlídka je možná po domluvě.

Cena
3 599 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Kaštanová, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
ID
00387
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
36 m2
Patro
7. z 7
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alena Heřmanová

Alena Heřmanová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Brandýse nad Labem.

Podobné nabídky