Prodej bytu 3+kk, Beroun, Nepilova, 89 m2

Nepilova, Beroun


8 788 890 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 41 885 Kč /měs.

(včetně provize)


Regionální dodavatelé v Berouně

Podlahy

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám k prodeji byt o výměře 89,4 m2, který vznikne v v novostavbě na západním okraji města Berouna. Architekt si pohrál s dispozicí bytu tak, že splnil dva důležité požadavky - hodně možností úložného prostoru a příjemně prosvětlené pokoje.
Největší část plochy bytu zabírá obývací pokoj s velkým francouzským oknem, odkud je přístup na balkon o výměře 16,6 m2. Dále tu najdeme dvě ložnice, chodbu, toaletu, koupelnu a komoru.
Byt má na patře sklepní kóji a v ceně je už zahrnuto jedno parkovací místo ve společné garáži, kam si pohodlně dojedete výtahem.
Dům bude bezbariérový. Stavba už začala, dokončení je v plánu do 2 let. Financování je závislé na pokročilosti stavby, prozatím se skládá záloha 100.000 Kč. Ideální příležitost počkat si na výhodnější nabídky hypotečních bank. K financování a celému projektu Vám ráda poskytnu telefonicky nebo osobně bližší informace. Máme v projektu více volných bytů, každý má terasu nebo balkon. Architektonicky je stavba navržena velmi moderně, podlaží s parkováním bude zahaleno do ocelových profilů.
Beroun se stal velmi oblíbeným místem k bydlení. Líbí se tu mladým lidem, protože v Praze jste autem za 20 minut, jezdí tam i přímé autobusové linky, hodně je využívané vlakové spojení. Pro volné chvíle je tu plno aktivit - sportovní centra, krytý bazén, venkovní koupaliště, tenisové haly, nové cyklostezky. K procházkám vybízí okolí řeky Berounky, pěkné historické centrum města.

Cena
8 788 890 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
12. 2. 2024
Adresa
Nepilova, Beroun
ID
5769
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
89 m2
Patro
4. z 5
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
89 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jitka Lišková

Jitka Lišková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Berouně.

Podobné nabídky