Prodej ubytování, West Bay, Kajmanské ostrovy, 915 m2

West Bay, Kajmanské ostrovy


49 329 000 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Představujeme Vám luxusní resort, rodinné potápěčské centrum, které je připraveno splnit vaše budoucí sny.
Blu Planet Divers - West Bay Beach.
Představuje to nejlepší potápění na Roatanu.
Tento prosperující podnik s nejvyšším ohodnocením od roku 2016 přichází s potápěčským obchodem, vybavením a 2 potápěčskými čluny s budoucími rezervacemi. Mají již vytvořený tým instruktorů a kapitánů na světové úrovni.

Nabízíme Vám luxusní komplex Casa de Paradise, který má 5 samostatných, bezvadně udržovaných jednotek s kompletním vybavením s celkem 20 lůžky.

Nachází se méně než 50 yardů od břehu. Každá jednotka má svou vlastní jedinečnou osobnost a kouzlo. Všechny pronájmy mají teplou vodu, klimatizaci, kabelovou TV, bezplatné Wi-Fi, gril ve společných prostorách, pokojový trezor, plážová lehátka, plážové osušky a kajaky.
Na místě máme česky hovořícího kolegu , který Vám bude plně k dispozici.
Pro více informací kontaktujte makléře.

Cena
49 329 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
7. 2. 2024
Adresa
West Bay, Kajmanské ostrovy
ID
1855
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
915 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Bareš

Jan Bareš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování.

Podobné nabídky