Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Coxen Hole (Roatán), Honduras, 25000 m2

Coxen Hole (Roatán), Honduras


Cena na vyžádání

Regionální dodavatelé

Popis

Investiční příležitost - nabízíme 2 parcely na prodej s celkovou plochou 25 000 m2, z nichž každá má jedinečnou soukromou pláž o délce 171 metrů. Tyto pozemky nabízí skvělé příležitosti pro hotelový nebo rezidenční projekt, zejména pro stavbu apartmánů. Pro hotelový projekt lze využít kapacitu 250 pokojů nebo 150 pokojů u apartmánů. Výstavba může dosáhnout až 30 metrů s výškou 10 pater.

Pozemky jsou ideální pro investory, hledající výhodné podmínky. Nemovitost Paya Bay byla dlouhodobě nejziskovějším obchodním modelem pro pozemek, s hotelem provozovaným jako franšíza nebo soukromě. Investice se vrátí během 7 až 10 let a výsledná tržní hodnota by mohla dosáhnout mezi 62 až 96 miliony USD.


Tato nemovitost se nachází v Hondurasu, který je pro zahraniční investice velmi přátelský a podporuje investory prostřednictvím turistického zákona (zákon zolitur - bezcelní dovozní clo) a dalších daňových výhod pro investory. V Hondurasu je proces získání provozních a ekologických povolení pro investory rychlejší než na jiných ostrovech, což umožňuje rychlé spuštění projektů. Roatan Island, na kterém se tato nemovitost nachází, je jednou z předních světových potápěčských destinací s bílými písečnými plážemi a sportovním rybolovem.

Na ostrově najdete také zavedené turistické oblasti s krásnými letovisky, plážemi, bary a restauracemi, stejně jako města s nákupními centry, bankami. Ostrov má vysoký turistický růst, s ročním příjmem 1,8 milionu návštěvníků a průměrným ročním růstem 15,4 % v posledních 3 letech. Podle CNN je Roatan Island nejlépe hodnocenou turistickou destinací v Karibiku a nabízí některé z nejlepších pláží na světě.

Pro více informací včetně ceny, neváhejte kontaktovat makléře.

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
7. 2. 2024
Adresa
Coxen Hole (Roatán), Honduras
ID
2589
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
25000 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Bareš

Jan Bareš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu.

Podobné nabídky