Prodej bytu 4+kk, Bakov nad Jizerou, 127 m2 (ID: 1306710)

Bakov nad Jizerou


8 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 39 555 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Bakově nad Jizerou

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji moderní byt 4+kk o velikosti 127 m2, s terasou 20 m2, situovaný v klidné a vyhledávané oblasti Chudoplesy, jen 10 minut od Mladé Boleslavi.

Byt splňuje veškeré požadavky pro pohodlné a moderní bydlení. Podlahové vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo, což garantuje nízké provozní náklady. Celý interiér je vybaven velkoformátovou dlažbou, která dodává bytu moderní a elegantní vzhled.

Všechen prostor je efektivně využit díky vestavěným úložným prostorům ve všech místnostech. Kuchyň je plně vybavena vysokokvalitními spotřebiči a vyhovuje i náročným kuchařům.

Příjemným bonusem je prostorná terasa o velikosti 20 m2, která nabízí krásný výhled na okolí a poskytuje dostatek soukromí pro odpočinek a relaxaci.

Byt je umístěn v moderním a dobře udržovaném domě s parkovacími místy. Oblast je velmi žádaná pro svůj klid a příjemné prostředí, a přitom nabízí výbornou dostupnost do Mladé Boleslavi.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost pro komfortní a moderní bydlení. Těšíme se na vaši návštěvu. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Pokud byste měli zájem o virtuální prohlídku bytu, rádi Vám ji zašleme na Váš email.

Cena
8 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Bakov nad Jizerou
ID
3042
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
127 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
127 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Andrea Buřivalová

Andrea Buřivalová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Bakově nad Jizerou.

Podobné nabídky