Prodej činžovního domu, Praha - Strašnice, Foerstrova, 1129 m2

Foerstrova, Praha 10 - Strašnice


134 100 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 639 081 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

Vila/bytový dům, která byla zdařile zrekonstruována, představuje impozantní budovu s čtyřmi nadzemními podlažími a jedním podzemním podlažím. Celkem se skládá z deseti bytů, přibližně 12 parkovacích míst, garáže a prostorných sklepů k každému bytu v suterénu domu. Výška vjezdu do suterénu je 2,2 metru. Celková plocha budovy včetně teras činí 1129,10 m², zatímco čistá vnitřní plocha bytů bez zahrad, teras, sklepů a parkování je 985,6 m². Celková plocha budovy včetně suterénu pak dosahuje přibližně 1500 m².
Objekt nabízí 1x byt 1+kk, 3x 2+kk, 4x 3+kk, 1x 3+1 a 1x 4+kk. Nejmenší být má výměru 51 m2 a největší 210 m2 + zahradu.

Tato vila nabízí moderní a pohodlné bydlení s ohledem na svou velikost a provedené úpravy. Objekt je vybaven moderními technologiemi pro pohodlný a energeticky efektivní život, včetně vytápění, zabezpečovacího systému a nového výtahu.

Vila disponuje elegantním exteriérem s moderním designem, včetně použití kvalitních stavebních materiálů. Fasáda je vkusná, s možností teras a balkonů na různých úrovních budovy. Byty v přízemí mají vlastní zahrady.

Rozmanité dispozice bytů v rekonstruovaném domě mohou nabídnout různé možnosti pro potenciální obyvatele, a zajistit tak, že se byty budou přizpůsobovat různým potřebám a preferencím. Dispozice bytů zahrnují varianty od 1+kk po 4+kk, včetně jednoho mezonetového bytu.

Budova poskytuje dostatek parkovacích míst a sklepů pro úschovu věcí, což zvyšuje komfort a praktičnost bydlení. Vynikající dostupnost pomocí veřejné dopravy a blízkost obchodů, restaurací a dalších služeb.

Energetický průkaz budovy (PENB) - C.

Cena
134 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 2. 2024
Adresa
Foerstrova, Praha 10 - Strašnice
ID
N04699
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1129 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miroslava Zemanová

Miroslava Zemanová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje činžovních domů v Praze 10.

Podobné nabídky