Prodej bytu 1+kk, Five Palm Jumeirah Dubai, Spojené arabské emiráty, 33 m2

Five Palm Jumeirah Dubai, Spojené arabské emiráty


9 000 000 Kč /za nemovitost

(včetně DPH)


Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji světlý byt 1+kk s obytnou plochou 33 m2 a čistým ročním výnosem 9,5 %, v luxusním, kvalitním hotelovém komplexu Se7en, který se nachází v oblasti Palm Jumeirah - asi 10 min od Mall of Emirates, Dubai Marina nebo pláže v JBR.

Projekt je v současné době ve výstavbě a dokončen bude během léta 2021. Developerem je velmi úspěšná firma, která již postavila několik projektů na Palm Jumeirah - Anantara residence, Oceana a hotel Dukes.

Hotel Se7en tvoří jeden komplex s rezidencí Se7en. Obě budovy jsou propojené infinity bazénem ve stylu Marina Bay Sands v Singapuru.

Hotelové pokoje jsou kompletně vybavené nejen spotřebiči, ale také nábytkem, závěsy, trezorem a dalšími náležitostmi 5* hotelu.

Investorům je ve smlouvě garantován zisk po dobu prvních 5 let provozu. Po uplynutí této lhůty se investor může rozhodnout, zda bude hotelový pokoj sám využívat, pronajímat nebo dále pokračovat v pronájmu přes hotel.

Prohlídky jsou zajištěny česky mluvícím agentem v Dubaji.
DOKÁŽEME ZAJISTIT V DUBAJI JAKOUKOLIV NEMOVITOST NEBO INVESTICI!

Třída energetické náročnosti G je uvedena pouze dočasně z důvodu plnění zákonných požadavků, průkaz je zadán k vypracování.

Cena
9 000 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
včetně DPH
Aktualizováno
7. 2. 2024
Adresa
Five Palm Jumeirah Dubai, Spojené arabské emiráty
ID
N5115
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
33 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
33 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Jesika Schopper

Mgr. Jesika Schopper

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.

Podobné nabídky