Prodej bytu 4+kk, Safa Park, Spojené arabské emiráty, 198 m2

Safa Park, Spojené arabské emiráty


29 320 288 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji apartmán 4+kk o ploše 147 m2 s vlastní terasou (51 m2) a výhledem na Dubajský vodní kanál v projektu Canal Front Residences, který se nachází v oblasti Safa Park.

Tato nadčasově vybavená rezidence s francouzskými okny, prostornými pokoji, pečlivým interiérem a jedinečnými texturami povrchových úprav nabízí jedinečný moderní životní styl ve čtvrti, která nabízí jak zelené parky s cyklostezkami podél celého kanálu, tak dynamické prostředí promenády s nepřeberným množstvím různých restaurací, obchodních center a moderních luxusních hotelů. Residenti mají k dispozici nejmoderněji vybavené fitness centrum, venkovní plavecký bazén, upravené zahrady a víceúčelové místnosti.

V zátoce Business Bay se nachází nákupní centrum Dubai Mall s více než 1200 obchody, 150 restauracemi, krytým zábavním parkem, kluzištěm, vnitřním vodopádem, hrající fontánou s vodní show stříkající 150 m do výšky a akváriem s podmořskou zoo. Zátokou je možné plout na tradiční dřevěné lodi “abře“.

Cena apartmánu je přibližná a upravuje se dle podlaží, přesné podlahové plochy, výhledu.

Cena
29 320 288 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
10. 5. 2024
Adresa
Safa Park, Spojené arabské emiráty
ID
N6186
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
198 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Jesika Schopper

Mgr. Jesika Schopper

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.

Podobné nabídky