Prodej bytu 3+kk, Praha - Břevnov, Sestupná, 107 m2

Sestupná, Praha 6 - Břevnov


17 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 85 735 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

V klidné ulici v části Břevnova u Obory Hvězda se nachází nově dokončený bytový dům s pouze s devíti byty. Nízkopodlažní dům má moderní zázemí s výtahem, podzemním parkování a kouzelným zákoutím vnitrobloku.

 

Prostorný byt 2+kk s dalším prostorem v galerie je situovaný ve druhém podlaží. Obývací pokoj s kuchyní má velikost 42,6 m2 s okny do ulice i do klidného vnitrobloku. Ložnice má vstup z haly a současně druhou možnost z obývacího pokoje. U vstupu do obývací části je schodiště na galerii, kterou je možné individuálně využít jako další ložnici nebo pracovnu.

Vnitroblok je tvořen unikátní přírodní skálou, která se tyčí nad společnou částí zahrady.

 

Novostavba domu má centrální plynovou kotelnu, součástí nabídky je jedno parkovací stání a sklep. Interiér bytu tvoří masivní dřevěná podlaha, nadčasový design obkladů koupelny a kvalitní zařizovací předměty. 


Z místa máte jen pár minut chůze areál Obora Hvězda, přírodní rezervaci Malá a Velká Šarka, velmi hodnotné zelené plochy vhodné pro procházky nebo Vaše sportovní aktivity. V pěší vzdálenosti je zastávka tramvaje nebo také stanice metra Petřiny. V okolí metra najdete také zázemí služeb a obchodů nebo můžete navštívit nedaleko vzdálený obchodní dům Kaufland. 

Cena
17 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 3. 2024
Adresa
Sestupná, Praha 6 - Břevnov
ID
525450
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
107 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 6.

Podobné nabídky