Pronájem bytu 4+1, Praha - Vinohrady, Záhřebská, 125 m2

Záhřebská, Praha 2 - Vinohrady


Rezervováno
43 800 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky: 2800 Kč + převod na nájemce: elektřina + plyn)


Regionální dodavatelé v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme částečně zařízený byt 4+1 k pronájmu o velikosti 125 m2, situovaný ve 3. patře domu s výtahem. Nemovitost se nachází v krásné lokalitě Prahy 2 - Vinohrady disponující veškerou občanskou vybaveností a výbornou dopravní infrastrukturou.


Tento světlý částečně zařízený byt k pronájmu nabízí k užívání vstupní halu, prostorný obývací pokoj s jídelní částí, plně vybavenou samostatnou kuchyň (sporák, trouba, lednice, mrazák a myčka nádobí), 3 ložnice, 2 koupelny s vanou a sprchovým koutem, šatnu, prádelnu s pračkou a sušičkou a samostatnou toaletu. V bytě jsou dřevěné parkety, špaletová okna a vysoké stropy. K bytu náleží sklep. Dále je možné pronajmout samostatnou garáž za poplatek 5 500,- Kč / měsíc.


Vinohrady jsou jedna z nejžádanějších pražských lokalit. Mají skvělou polohu, kde vše potřebné najdete do 10 minut chůze. Oblast má výbornou dopravní dostupnost - 2 stanice metra - Náměstí Míru a I.P. Pavlova, několik tramvajových linek a autobusy. Na Václavské náměstí se MHD dostanete už za 5 minut. Dobré je i silniční napojení. Na dálniční okruh dojedete autem už za 12 minut a na letiště Václava Havla za 27 minut. V okolí domu je kompletní občanská vybavenost - lékárna, poliklinika, pošta, supermarkety, úřady, banky, lokální obchody, restaurace a bary. V blízkosti se nacházejí mateřské, základní a střední školy, vysoká škola a dětská hřiště. Výborná dostupnost je i do mezinárodních škol (ISP/ Riverside school / Park Lane International School / Francouzské lyceum / Prague British School). Pro volnočasové aktivity můžete využít Havlíčkovy a Riegrovy sady s krásnými výhledy na Prahu.


Výše vyúčtovatelných měsíčních záloh činí 2 800,- Kč + elektřina a plyn.


Poptávající klient je srozuměn s úhradou provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH.


Pokud si nemovitost nemůžete prohlédnout osobně, nabízíme Vám také videoprohlídku z pohodlí Vašeho domova v reálném čase přes Skype, Messenger, WhatsApp a další komunikační platformy.

Stav
Rezervováno
Cena
43 800 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky: 2800 Kč + převod na nájemce: elektřina + plyn
Aktualizováno
6. 2. 2024
Adresa
Záhřebská, Praha 2 - Vinohrady
ID
526180
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
125 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 4+1 v Praze 2.

Podobné nabídky