Prodej rodinného domu, Luxury & Sunny Apartment with Breathtaking View in Marbella East, Španělsko, 181 m2

Luxury & Sunny Apartment with Breathtaking View in Marbella East, Španělsko


49 426 125 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Je mi potěšením nabídnout Vám nemovitost ve spolupráci s realitní kanceláří v Marbelle, celý obchod pod záštitou česky hovořících makléřek.

Vítejte v Casa Soli, skutečně okouzlujícím plážovém domě, který vyzařuje duši a nachází se jen pár metrů od moře a dun Artola. Vila se nachází v klidné a vyhledávané lokalitě Artola Baja v Marbella East, pouhých 25 minut od letiště a 15 minut od centra Marbelly.

Vila o dispozici 6+kk s vyhřívaným bazénem, terasami, klimatizací, zabezpečovacím systémem a garáží se nabízí plně vybavená, kompletní rekonstrukce proběhla v roce 2016.

Pláž Cabopino je považována za jednu z nejlepších pláží na pobřeží Costa del Sol a je vzdálená pouhých 200 metrů přes krásnou krajinu s písečnými dunami a borovým lesem. Pláž je snadno přístupná branou, kterou používají pouze obyvatelé této lokality.
Pro golfové nadšence je v okolí mnoho golfových hřišť, včetně nedalekého Cabopino Golf. Okouzlující přístav Cabopino je také v docházkové vzdálenosti a nabízí řadu barů, restaurací a obchodů.

Casa Soli byla nedávno zrekonstruována a nabízí moderní a pohodlný obývací prostor s 5 ložnicemi a 4 koupelnami. V přízemí se nachází dvě ložnice s koupelnami, otevřenou kuchyni s jídelním koutem a obývací pokoj, který je otevřený do krásné zahrady. Zahrada je soukromou oázou zeleně s bazénem, dřevěnou terasou, plochami pro posezení či opalování a grilem, díky čemuž je ideální pro relaxaci či společenské vyžití.
V horním patře se nachází hlavní ložnice s vlastní koupelnou a další dvě ložnice pro hosty, které sdílejí koupelnu. Ze všech ložnic lze vstoupit na prostornou terasu s krásným výhledem na duny a moře. K dispozici je také kancelář, kterou lze snadno přeměnit na další ložnici.

Díky svému umístění v klidné lokalitě a boho atmosférou je Casa Soli krásným místem pro rodinný život nebo rekreační dům, ideální pro ty, kteří milují přírodu, soukromí a pláž. Více info v RK.

Pro další nabídku nemovitostí v Marbelle stačí napsat, či zavolat.

Cena
49 426 125 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
14. 5. 2024
Adresa
Luxury & Sunny Apartment with Breathtaking View in Marbella East, Španělsko
ID
37620
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
181 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
717 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Kučerová

Jana Kučerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů.

Podobné nabídky