Prodej vily, Andratx (Andrach), Španělsko, 268 m2

Andratx (Andrach), Španělsko


64 245 475 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji překrásnou, kompletně zrekonstruovanou vilu 5+kk umístěnou na pozemku 13 000 m2 s jedinečnou kombinaci luxusního bydlení ve spojení s přírodou. Nemovitost se nachází ve významné obci Andratx na španělském ostrově Mallorca. Z rozsáhlých teras budovy a bazénu si budoucí majitel může vychutnat jeden z nejkouzelnějších výhledů na krajinu v celé jihozápadní Mallorce.

Vila je vybavená designovým nábytkem s velkým důrazem na kvalitu. V přízemí vily naleznete kompletně vybavenou a prostornou kuchyni, navazující na obývací pokoj s otevřeným přístupem k jídelnímu stolu na terase s překrásným výhledem. Každá ze čtyř ložnic má vlastní koupelnu. Hlavní ložnice má vlastní šatnu obloženou zrcadly a jedinečný výhled do údolí.

Unikátní zahrady vily jsou umístěny na několika úrovních. Dva velké udržované trávníky vedou k dalším terasovitým plochám osázeným bohatým množstvím ovocných stromů, palem a další lokální flórou a faunou.

Celá vila je osázená lokálním tradičním kamenem Binissalem, který patří k mallorské tradici. Vila disponuje špičkovými moderními technologiemi. K budově je snadný a pohodlný přístup ze dvou příjezdových cest, z nichž jedna nabízí kryté zázemí pro auta, v případě potřeby je možno zaparkovat do deseti aut.

Nemovitost umístěná v dolním konci historického údolí Sa Coma Freda, jednoho z klenotů Mallorcy. Pouhých 7 minut jízdy anebo 20 minut chůze se nachází autentické, historicky významné a kulturně správní centrum pueblo Andratx, kde naleznete veškerou infrastrukturu, supermarkety, malé butiky, bary a restaurace, ale také okresní úřad a městské centrum.

Cena
64 245 475 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Andratx (Andrach), Španělsko
ID
N6771
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
268 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
13000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Lucie Míšková

Ing. Lucie Míšková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky