Prodej vily, Santa Ponça (Santa Ponsa), Španělsko, 650 m2

Santa Ponça (Santa Ponsa), Španělsko


199 902 750 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji špičkovou vilu 7+kk s terasou a bazénem na pozemku 1866 m2 v jedné z nejprestižnějších částí španělského ostrova Mallorca – Santa Ponsa. Vila je pečlivě zasazená do zelené krajiny, čím zajišťuje budoucím majitelům klid a pohodlí.

Přízemí ohromí velkorysým otevřeným prostorem, který harmonicky propojuje různé obývací prostory, atraktivní jídelnu s masivním designovým stolem a kuchyňským ostrůvkem. Na této úrovni se také nachází moderní kuchyně s veškerým profesionálním vybavením a ložnice pro hosty s koupelnou. V horním patře je pět ložnic s vlastními koupelnami a klimatizací, s nádherným výhledem do zahrady. K hlavní ložnici náleží útulná soukromá terasa a velká šatna. Suterénní prostory jsou připraveny pro vybudování wellness zóny, prostorné garáže pro několik aut a pokoje pro hosty. Nachází se zde také technické prostory. Pocit propojení s přírodou daruje zahrada s krásnými vzrostlými stromy. Prostor u bazénu spolu s lounge zónou a prostornou terasou vybízí k večeřím či grilování stráveným pod širým nebem.

Vila se nachází ve vysoce žádané rezidenční čtvrti kousek od nádherné pláže v Santa Ponse a jen pár minut od privilegovaných přístavů Puerto Portals a Port Adriano nabízejících široký výběr restaurací a živého společenského života. Nedaleko jsou též golfová a tenisová hřiště. Tato lokalita je vzdálena pouhých 30 minut od letiště Palma.

Cena
199 902 750 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Santa Ponça (Santa Ponsa), Španělsko
ID
N6770
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
650 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1866 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Lucie Míšková

Ing. Lucie Míšková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky