Prodej pozemku pro bydlení, Senica, Slovensko, 32280 m2

Senica, Slovensko


93 417 513 Kč /za nemovitost

(+ provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé

Popis

AMBIENTEN VIP Vám s radostí představuje jedinečné stavební pozemky k prodeji. Pozemky se nachází v exkluzivní lokalitě Sport resort Senica.

V blízkosti areálu se nachází jeden z nejprestižnějších golfových resortů Evropy, „Penati golf resort“. Areál disponuje 36-ti jamkovým hřištěm, golfovou akademií a součástí je také vyhlášená restaurace „Al Trivio“, možnost relaxace, rybníky a krásné okolí plné zeleně a lesů. Vzdálenost od Bratislavy činí přibližně 80 km s dostupností po dálnici, a ve stejné vzdálenosti se nachází i hlavní město Rakouska, Vídeň. Město Senica má přibližně 20 tisíc obyvatel a disponuje veškerou občanskou vybaveností s bezproblémovou dostupností pomocí MHD ve městě a pomocí autobusu a vlaku po celé republice. Město Senica se stalo v posledních letech atraktivní lokalitou pro turisty díky již zmíněnému golfovému resortu a krásnému okolí plnému zeleně. Senica je převážně zajímavá pro investory díky velkému rozvoji industriální lokality v okolí.

Hlavní předností těchto pozemků je jejich lokalita. Parcely se nachází v tiché lokalitě uprostřed zeleně, jsou orientované na jihozápad a mají napojení na soustavu cyklostezek. Svahovitá úprava zaručuje slunečné pozemky s unikátním výhledem na město Senica a jeho okolí. Rozložení pozemků je nastaveno tak, aby nedocházelo k zastínění těchto výhledů.

Projekt Penati rodinných domů zahrnuje 52 rodinných domů. Jedná se o dva typové domy s odlišnou výměrou, které lze dle konkrétního zájmu navzájem upravit. Očekávaný celkový náklad pro investora na stavební práce a dokončení projektu se pohybuje v úrovni 4,5 milionů EUR včetně projektové dokumentace.

Voda a odpady jsou v územním plánu řešeny pomocí studny a jímky, nicméně podél pozemku vede veřejná kanalizace a voda na základě smlouvy bude možno se napojit, případně kombinovat tak, že budou zrealizovány čističky. Vytápění je řešeno pomocí tepelného čerpadla, nicméně je možné v případě zájmu uzavřít smlouvu s plynárnou o připojení plynu, který je na pozemku, pokud někdo tuto investici bude požadovat.

Základní dům A se standardním plnohodnotným vybavením (podlahy, dveře atd.) se předpokládá prodávat od 290 000 EUR.

• Obestavěný prostor: 580 m3
• Zastavěná plocha: 154 m2
• Užitná plocha: 97,88 m2
• Plocha terasy: 35,5 m2

Základní dům B se standardním plnohodnotným vybavením (podlahy, dveře atd.) se předpokládá prodávat od 320 000 EUR.

• Obestavěný prostor: 615 m3
• Zastavěná plocha: 114 m2
• Užitná plocha: 115,93 m2
• Plocha terasy: 34,6 m2

Projekt počítá s výstavbou 7 domů typu A a 45 domů typu B. Celkové předpokládané tržby projektu jsou odhadovány na přibližně 16,43 milionu EUR.

Společnost Vaillant přesouvá do této lokality výrobu a díky tomu vznikne 6 000 nových pracovních míst. Dalších více než 500 pracovních míst nabízí společnost Mahle. Stavební povolení bude součástí projektu.

Cena
93 417 513 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
+ provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Senica, Slovensko
ID
30291
Plocha nemovitosti
32280 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!