Prodej kanceláře, Adamov, Svitavská, 166 m2

Svitavská, Adamov


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, + provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Adamově

Popis

AMBIENTEN VIP nabízí k prodeji nebytovou jednotku (komerční) na adrese Svitavská 485/3 Adamov. Jednotka č. 285/204 o výměře 166 m2 je situována ve 3. NP novostavby bytového domu.

Nový polyfunkční dům s názvem Terasy Adamov je desetipatrový moderní objekt, který disponuje 91 byty a 6 nebytovými jednotkami. V objektu je k dispozici recepce. 1. NP a 2. NP je určené pro kryté parkování, 3. NP je komerčním účelům, 4. až 10. NP je vyhrazené pro bytové jednotky.

V dosahu pouhých 5 minut chůze nabízí nové obchodní centrum veškerou občanskou vybavenost včetně pobočky Albert, vinotéky s kavárnou, restaurace, rychlého občerstvení, drogerie Teta, České pojišťovny, pošty a nejrůznějších služeb včetně kadeřnictví, manikúry či masáží. V pohodlné blízkosti bytového domu Terasy Adamov se nachází vlaková a autobusová zastávka. Do centra Brna se dostanete již za 20 minut, tedy rychleji než tramvaj z okrajových částí Brna.

Prostory mají skvělý investiční potenciál. Komerční prostory je možné koupit za účelem poskytování služeb či například provozování specializovaných obchodů, kanceláří, skladování, restaurace, ordinace, lehká výroba, ateliér, vzdělávací centrum a rehabilitace. Je zde možnost změna užívání (rekolaudace) na bytové jednotky).

V případě zájmu o prohlídku a zaslání dalších podkladů se neváhejte obrátit na realitního specialistu uvedeného u inzerátu.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Svitavská, Adamov
ID
30279
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
166 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Filip Štofka

Ing. Filip Štofka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje kanceláří v Adamově (okr. Blansko).

Podobné nabídky