Prodej ubytování, Frýdlant, Míru, 650 m2

Míru, Frýdlant


14 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 66 720 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Frýdlantu

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Hledáte investiční příležitost, která je schopna generovat 15-20% zisku v poměru ke kupní ceně? Bezpečnou investici, která je na trhu stabilní, prověřená a pro jejíž provoz nepotřebujete vlastní vybavení ani zvláštní dovednost nebo praxi? V tom případě Vám představuji nemovitost, která je prověřena léty praxe, zároveň plně vybavena a připravena generovat zisk okamžitě po jejím zakoupení.

Představuji Vám nemovitost nacházející se naproti Frýdlantské radnici v centru města Frýdlant. Historická, zčásti roubená nemovitost s nástěnnými dobovými malbami a freskami o 2 pavlačových domech a vydlážděným nádvořím o 350 m2 nabízí originální ubytování v zámeckém stylu 17. století a restauraci s plně vybavenou kuchyní a samostatným salónkem. Unikátní styl, ve kterém byla celá nemovitost citlivě laděna a rekonstruována je odrazem tehdejší doby za vévody Albrechta z Valdštejna.

V přízemí nemovitosti se nachází restaurace o kapacitě 50 míst + salónek 30 míst + terasa 32 míst a plně vybavená kuchyně. V 2. NP a 3. NP je k dispozici 6 pokojů (5 dvoulůžkových a 1 mezonetový šestilůžkový), přičemž všechny pokoje disponují plně vybavenou koupelnou, stolkem se židlemi a úložným prostorem a všechny jsou pronajímané nejen na vlastních webových stránkách a stránkách města, ale na booking.com. Část z pokojů disponuje též vlastní kuchyní a pavlačovými lodžiemi s výhledem do centra či vnitrobloku.

Pro všechny neznalé Frýdlantu musím uvést, že město Frýdlant vítá a podporuje cestovní ruch ve městě a aktivně se podílí na budování vyhlášených kulturních akcí jako jsou proslulé Valdštejnské slavnosti či Slavnosti Frýdlantu, kdy do města na víkend míří desetitisíce návštěvníků, kteří hledají zábavu, dobrou kuchyni a samozřejmě i ubytování.

Pokud Vás tato perfektní investiční příležitost zajímá a máte zájem o další informace a prohlídku, kontaktujte mne.

Cena
14 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Míru, Frýdlant
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
650 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Michaela Tybusová

Ing. Michaela Tybusová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování v Frýdlantu.

Podobné nabídky