Prodej bytu 4+kk, Praha - Černý Most, Jíchova, 104 m2

Jíchova, Praha 9 - Černý Most


6 249 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 29 781 Kč /měs.

(Odstupné za převod DV zahrnuje veškeré náklady na transakci s výjimkou nákladů na příp. úvěr na straně přebírajícího.)


Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Na základě výhradního mandátu, nabízíme k převodu DV a právo nájmu k prostorné bytové jednotce 4+kk s lodžií a komorou, o celkové ploše 104 m². Byt se nachází v tiché a klidné části Prahy 9 - Černého Mostu s dostatečnými parkovacími možnostmi před domem, a je ideální pro rodiny a páry, kteří hledají pohodlné, klidné a prostorné bydlení.

Prostorná bytová jednotka se nachází na 3. patře částečně revitalizovaného bytového domu. Disponuje dvěma ložnicemi, dětským pokojem, prostorným obývacím pokojem spojeným s kuchyní a jídelním koutem, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou, přípravou pro druhou koupelnu, samostatnou toaletou a praktickou komorou, nacházející se v patře na chodbě bytového domu. Z obývacího pokoje je přístup na velkou lodžii, kde si můžete vychutnat krásné výhledy do zeleně a relaxovat. Kuchyňská linka je plně vybavena spotřebiči, včetně myčky nádobí. V bytě je dostatek úložného prostoru a velká komora umožňuje snadné uskladnění věcí.

Čtvrť Praha 9 - Černý Most nabízí skvělou občanskou vybavenost a dostupnost do centra Prahy i do okolí. V blízkosti se nachází nákupní centra, restaurace, školy, školky a místa pro sportování i relaxaci.

Doplňující informace nabídky a možné termíny prohlídky nemovitosti, budou na vyžádání sděleny makléřem nabídky.

Cena
6 249 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Odstupné za převod DV zahrnuje veškeré náklady na transakci s výjimkou nákladů na příp. úvěr na straně přebírajícího.
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Jíchova, Praha 9 - Černý Most
ID
0061-NP02356
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
104 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
104 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miroslav Herain

Miroslav Herain

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 9.

Podobné nabídky