Prodej bytu 3+kk, Prostějov, 75 m2

Prostějov


4 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 21 446 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Prostějově

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme jedinečný cihlový byt 3+kk v Prostějově na ulici Palackého, který v sobě spojuje citlivou modernizaci se zachováním prvorepublikových prvků. Výsledkem je jedinečný a neokoukaný byt v samém srdci Prostějova.
Užijte si harmonii a pohodlí díky obdélníkovému půdorysu, který ocení především příznivci Feng šui, je totiž ideální pro tok energie, klidné a pohodové bydlení.. S obytnou plochou rozdělenou do čtyř samostatných místností a balkonem, nabízí tento byt ideální prostor pro Vaše každodenní potřeby. Všechny obytné místnosti jsou vybaveny kvalitní vinylovou podlahou v dřevěném dekoru a elektrickými panely s termostaty pro Vaše pohodlí.
Kuchyně je osazená novou linkou a v koupelně zachován prostor pro vanu. Původní prvorepublikové zárubně a dveře byly s láskou restaurovány, dodávají tak bytu jedinečný a autentický šarm. A to není vše! K dispozici je i společná zahrada se zahradním krbem, ideální pro relaxaci po náročném dni.
Tento byt je výjimečný a nabízí dokonalou kombinací elegance, pohodlí a historického šarmu. Nechte se okouzlit tímto unikátním bydlením a udělejte z něj svůj nový domov!
Výhodou jsou nízké náklady na bydlení. To je příležitost, kterou si prostě nemůžete nechat ujít!

PENB uvádí třídu E.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 3. 2024
Adresa
Prostějov
ID
E2337L024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Patro
3. z 4
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
117 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Kateřina Škorpilová

Ing. Kateřina Škorpilová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Prostějově.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky