Prodej obchodního prostoru, Praha - Dolní Počernice, Černodolská, 101 m2

Černodolská, Praha 9 - Dolní Počernice


9 288 128 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 44 264 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji komerční prostory o výměře 101 m2 v projektu Nová Úpická v Dolních Počernicích, kam se nastěhovalo v posledních dvou letech mnoho nových obyvatel, převážně mladých rodin. Současně ulice Černodolská, kde se kavárna nachází, navazuje na původní rodinnou zástavbu v Dolních Počernicích.
Kavárna je zčásti vybavena - uvnitř je již instalován prodejní pult, světla. Je vybudováno zázemí pro provoz - sklad, úklidová místnost, toalety pro hosty apod.
K prostoru je potřeba dokoupit venkovní parkovací stání za 290.000,- Kč.

Výborné dopravní spojení – cca 200 m od domu autobusová zastávka – Metro A/14 min, cca 700m vlaková zastávka Dolní Počernice (přímý vlak – Libeň 8 min., Masarykovo nádraží – 17 min. jízdy).

Dolní Počernice patří k nejlépe spravovaným městským částem Prahy, místní spolky pořádají každoročně velké množství kulturních akcí.

Překrásný zámecký park s největším pražským rybníkem (Velký Počernický rybník). V okolí se nacházejí cyklostezky, naučné stezky, množství dětských hřišť, mateřské i základní školy, přírodní rezervace V Pískovně. V docházkové vzdálenosti je Billa, lékárna, drogerie, trafika a další obchody.

Ceny jsou totožné s cenami developera.

Další dotazy ráda zodpovím, bydlím v této lokalitě celý svůj život a velmi dobře ji znám.

508 (C.1.1.4.)

Cena
9 288 128 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 3. 2024
Adresa
Černodolská, Praha 9 - Dolní Počernice
ID
0259-NP00969
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
101 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Hana Kvasničková

Ing. Hana Kvasničková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 9.

Podobné nabídky